Lin&Ema-Joga Bonito35Pe fond de oboseală, plus lipsa unor jucători importanți care s-au accidentat sau au fost suspendați, Lin&Ema a fost victimă sigură în meciul cu Joga Bonito, în unul din derby-urile județului Alba la Campionatul Regional de Minifotbal. Joga Bonito s-a impus cu 7-3 prin golurile marcate de O. Crișan – triplă, A. Vas – dublă, C. Ivașcu și B. Ștef, repsectiv M. Lupșan – dublă și G. Andreica. 

Fără Romică David – ușor accidentat și Dani Lupșan – suspendat și pe fondul oboselii și a dezamăgirii, Lin&Ema a fost învinsă de Joga Bonito, echipă care are în componență mai mulți fotbaliști de la Viitorul Sântimbru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ovidiu Crișan a fost în formă mare, acesta punctând 3 goluri, Lin&Ema nereușind să se adune după înfrângerile survenite cu ghinion din ziua precedentă.

Lin&Ema a încheiat pe ultimul loc în grupa de calificare a Campionatului Regional de Minifotbal, iar Joga Bonito pe locul al 3-lea, pe când Deva a câștigat grupa și Hunedoara s-a clasat pe locul al 2-lea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai băieți nici măcar masa care vi sa dat nu ați meritat-o … Eu va propun sa va lăsați de sportul asta , ca deja va depășește …. Nu vreau sa fiu rău dar un pic de mișcare pe jos pana acasă , câte doi de mâna cu cei de la Sebes nu v-ar fii stricat … Ii o simpla părere si va rog S-o luați ca atare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.