Cupa Romaniei Minifotbal Fair Play Alba Iulia53Lin&Ema continuă să scrie istorie în minifotbalul județului Alba. Echipa pregătită de Ioan Gherman, căpitanul formației Inter Ciugud a realizat eventul, după ce a câștigat și Cupa României, scor 5-1 contra echipei MG. În finala mică,  FC Călae s-a impus cu 8-6 în fața Echipei ”Racheta” și a câștigat medaliile de bronz. Această competiție s-a defășurat sub egida Federației Române de Minifotbal la Baza Sportivă Fair-Play Club Alba Iulia. 

Duminică, Baza Sportivă Fair Play Club Alba Iulia a găzduit ultimele meciuri din sezonul competițional 2015-2016, organizând ultima fază a Cupei României. Iată meciurile:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finala mică

  • FC Călae – Echipa Rachetă 8-6. Au marcat: Pașca – 4, Bitică – 2, Drăgoi – 2 / Apetri – 3, Gavrilov – 2, Cordea – 1.

Meci nebun în disputa pentru medaliile de bronz între FC Călae și Echipa Rachetă. FC Călae a condus pe toată durata meciului, a avut la un moment dat și 4 goluri diferență, dar ”Racheta” s-a zbătut și a fost foarte aproape de a trimite partida în prelungiri.

Finala mare

  • Lin&Ema – MG 5-1. Au marcat: I. Gherman, A. Păcurar – 2, D. Lupșan – 2 / Axente

Partidă frumoasă și echilibrată până spre final, MG deschizând scorul printr-un ”EUROGOL” marcat de Axente. Lin&Ema a reușit rapid egalarea și după pauză a reușit să se desprindă decisiv. Au fost și câteva momente ce au semănat panică la teren, Cristian Bălaș accidentându-se destul de grav, fiind transportat la spital după ce și-a spart capul. În cele din urmă Lin&Ema a câștigat finala Cupei României și a realizat eventul, după ce s-a impus categoric și în campionat.

Iată și distincțiile individuale acordate:

  • cel mai bun jucător: Andrei Miclea (Lin&Ema)
  • cel mai bun portar: Alexandru Man (MG)
  • golgheterul competiției: Daniel Lupșan (Lin&Ema)
  • trofeul Fair-Play: Echipa Rachetă

Iată lotul câștigătoarei Lin&Ema: Andrei Mureșan – Andrei Miclea, Horațiu Marian, Călin Cătălina, Adrian Păcurar, Marius Lupșan, Filip Morar, Cristian Gherman, Ioan Gherman, Daniel Lupșan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.