IMG_0281Meci frumos la Șura Mare, unde Măgura Cisnădie a întâlnit Mureșul Vințu de Jos. Gruparea din Vinț a remizat 1-1, după ce la pauză scorul a fost 1-0 grație golului marcat de Ovidiu Stoianof.

În prima repriză Stelea a trimis mingea în bară de la 18 metri, iar câteva minute mai târziu Ovidiu Stoianof a driblat printre fundașii centrali ai divizionarei terțe și a deschis scorul pentru echipa lui Mănăilă. Până la pauză ambele echipe au mai avut câte o bară, iar pe finalul primei părți Fotescu a ratat o lovitură de la 11 metri (a trimis pe lângă poartă), fază la care Dulap a fost eliminat pentru prosteste (galben pentru henț și al doilea galben pentru simulare), în locul lui Dulap fiind introdus Samoilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă echipa mai periculoasă a fost Măgura Cisnădie. Până la final Mureșul a mai avut o bară în urma unei centrări din lateral, iar la poarta lui Bănică, Săulescu și compania au avut ocazii. Pe final când centralul a arătat 5 minute de prelungire, Radu Adrian a profitat de o eroare în defensiva vințenilor și a înscris singur cu Bănică.

Mureșul Vințu de Jos: Bănică – Dulap, Iclănzan, Preda, Culda, M. Popa, Bratima, Stelea, Javla, Răcătăian, Stoianof.
Au mai jucat: Samoilă, Tat, N. Albu, Moldovan.
Antrenor: Dan Mănăilă.

Măgura: Florea – Popa, Oița, Bogdan, Moisi, Saulescu, E. Beza, Petrescu, Fotescu, Gombar.
Au mai jucat:Cabuz, Neguț, Barbu, Medeșan, R.Adrian.
Antrenor: Ioan Luca.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Cand i-a dat rosu lui Dulap,trebuia sa iesiti de pe teren.Cum adica isi permit arbitri astia sa fluiere corect,ca si la meciul cu Galda au facut la fel.Arbitrii trebuie sa ne lase sa lovim fara sa ne sanctioneze,ca altfel ii luam de gat si apoi tot noi facem pe suparatii si plecam acasa.Vintu e cea mai tare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.