Fotbal prin suflet familie prin fotbal137Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia a fost plin ochi în urmă cu câteva momente, la cea de a 2-a ediție a programului social ”Fotbal prin suflet, familie prin fotbal”, dedicat copiilor aflați în sistem instituționalizat la Centrul Social Dumbrava. Sub privirile atente ale coordonatorului principal, Soein Corpodean, președintele Asociației KYDA, dar și ale fostelor glorii dinamoviste și componenți ai ”Genereației de Aur” Florin Prunea, Ioan Ovidiu Sabău, Dorinel Munteanu sau Ionuț Lupescu, cei mai mici fotbaliști ai județului s-au întrecut la diverse concursuri și s-au bucurat din plin de această zi. Bineînțeles, nu au lipsit ”actorii prinicpali” ai zilei, copiii de la Centrul Social Dumbrava, care de asemenea au participat la jocurile cuprinse în calendarul acestei zile.

Duble, lovirea barei, ștafetă cu obstacole sau fotbal prin simplu. Prin toate astea au trecut cei peste 300 de copii prezenția astăzi, la Stadionul ”Cetate” din Alba la cea de a 2-a ediție a programului ”Fotbal prin sufelt, familie prin fotbal”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai multe cluburi cu grupe juvenile au luat parte la evenimentul de astăzi, zi în care toți cei mici au fost învingători și s-au bucurat pe lângă sporturile cu mingea și de premii, dar și de înghețată.

Toți participanții au primit diplome, șepci personalizate și alte premii, iar ziua s-a dovedit a fi una specială pentru copii.

  • Urmează ”Meciul de Aur” și concertul Direcția 5

De la ora 19.30 va avea loc meciul demonstrativ dintre ”Corpo&Friend” vs. Dinamo București OLD Boys, iar de la 21.00, pe scena amplasată în fața tribunei I va concerta Direcția 5.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.