fortuna-lunca-muresului-sportul-petresti30Meci neindicat cardiacilor la Lunca Mureșului, unde Sportul Petrești s-a impus cu 3-2 în prelungirile partidei, după ce gazdele a ufost conduse, dar au reușit să întoarcă rezultatul. Pentru ”petrifăleni” au marcat D. Ianc (16), Drăgan (86) și B. Sava (90+3), pe când golurile gazdelor a ufost trecute în dreptul lui I. Morea (25) și Zoltan (71). Petreștiul a ajuns la a 3-a victorie consecutivă, pe când Lunca se poate declara ghinionista eșalonului, scăpând victoria printre degete, după meciul din etapa trecută când a controlat ostilitățile cu Rapid CFR Teiuș, dar și-a bătut joc de numeroase ocazii.

Meciul a început bine pentru Lunca, formația pregătită de Marin Divrician arătând poftă de joc în fața propriilor spectatori. După o ocazie rataă la poarta lui Barzog, Petreștiul a scăpat pe contraatac și a lovit decisiv prin Dani Ianc, acesta lobând-ul excelent pe Farcaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au egalat în min. 25 prin I. Morea, la o fază la care oaspeții au cerut poziție de ofsaid.

Lunca a mai ratat două oportunități bune, iar scorul de 1-1 s-a păstrat până după pauză. În minutul 71, Zoltan a marcat pentru 2-1, iar Petreștiul s-a aruncat în atac.

Acest lucru s-a văzut în minutul 86, când Drăgan a marcat golul egalizator. Când nimeni nu se mai aștepta, în min. 90+3, Sava a dat lovitura de grație și a adus 3 puncte nesperate pentru Sportul.

1
Farcaș
6
Georgiu
11
Iakab
4
Stoica
15
Huszar
5
Păcurar
2
Moldovan
7
Bubău
3
Zoltan
10
I. Morea
19
F. Divrician

1
Farcaș
6
Georgiu
11
Iakab
4
Stoica
15
Huszar
5
Păcurar
2
Moldovan
7
Bubău
3
Zoltan
10
I. Morea
19
F. Divrician

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.