12239524_996596720383357_3684235327888120234_nÎn week-end la Zlatna a avut loc prima ediție a turneului memorial „Răzvan Chira”. Deși programată să se desfășoare în aer liber, competiția a fost mutată în sală unde Drum Nou Bistra a cucerit trofeul, pentru ca podiumul să fie completat de Minaur Zlatna, CS Zlatna, în vreme ce CSS Sebeș a cucerit locul 4. 

La finele evenimentului a avut loc un meci de ”Old Boys”, la care au participat antrenori, foști fotbaliști, prieteni ai lui Răzvan Chira, dar și sufletistul Croitoru Trandafir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Evenimentul s-a închieat cu o festivitate de premiere la care a participat și Primarul Silviu Ponoran, precum și o parte din galeria ASU Poli Timișoara.

Pe tot parcursul competiţiei au fost fluturate steagurile celor de la ASU Poli Timişoara, s-au cântat imnurile celor două cluburi de suflet: Poli şi Minaur.

Răzvan Chira, a plecat dintre noi în anul 2015, la doar 38 de ani, a fost până în ultima clipă un suporter înfocat al celor de la ASU Poli Timişoara (deşi născut la Alba Iulia, s-a mutat la Timişoara). La eveniment au participat şi familia lui Răzvan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.