Cupa Prieteniei Cugir91Astăzi, cu începere de la ora 17.00, s-au desfășurat finalele Cupei Prieteniei. În finala mică TSV 1880 Wasserburg s-a impus cu 2-1 în fața formației FC Ialoveni, iar Metalurgistul Cugir a câștigat trofeul Prieteniei, după 5-4 (1-1 în timpul regulamentar) la executarea loviturilor de departajare. Arena Cugir a fost plină și în a doua zi de la inaugurarea oficială, publicul fiind responsabil de atmosfera incendiară, în special la meciul favoritei Metalurgistul Cugir.

După ce au pierdut semifinalele competiției, FC Ialoveni și TSF 1880 Wasserbur s-au luptat pentru locul al 3-lea la Cupa Prieteniei, eveniment organizat cu prilejul inaugurării stadionului Arena Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nemții au început mai bine jocul și au deschis scorul în minutul 10 prin Arslan, acesta marcând cu o lovitură de cap. Fotbaliștii din Rebuplica Moldova s-au avântat în atac și au irosit o sumedenie de ocazii.

Egalarea s-a produs în minutul 36, când Cârlan a fructificat o minge ușoară, după o respingere în față a portarului advers. Meșină a scos o lovitură de la 11 metri, însă Mocanu a tras peste noua arenă a Cugirului, ratând șansa ca Ialoveniul să preia avantajul și să câștige locul al 3-lea.

Contrar jocului, Smajli a profitat de o greșeală în apărarea adversă și a lobat balonul în poarta Ialoveniului cu două minute înainte de final, iar în cele din umră TSV Wasserburg s-a impus cu 2-1 și a câștigat locul al 3-lea la Cupa Prieteniei!

TSV 1880 Wasserburg Am Inn: Sag – Cicek, M. Pala, Smasly, Benesch, Gulenay, Shala, Worm, E. Pala, Q. Miller, Arslan. Rezerve: Alnar, Tudor, Sylaf, Baytar.

Antrenori: Can Gulenay și Robert Miller

FC Ialoveni: Bârcă – Rusu, Mocanu, Untilă, P. Grecu, Meșină, Zatic, Matinch, Levinte, Cârlan, V. Grecu. Rezerve: Șuvac, Borș, Constantin. Antrenor Ion Popa.

Finala dramatică decisă la penalty-uri!

În finala mare s-au înfruntat două formați ide legendă ale fotbalului județean – Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia. Ultimul act a avut un scenariu dramatic, Unirea punctând în minutul 4 prin Gergely. După foarte multe ocazii ratate, Cugir a reușit să egalaeze abia în minutul 58 prin Boga, iar confruntarea a trecut la loviturile de departajare.

Metalurgistul Cugir: Iordache, Lăcătuș, Vâjdea, Enache, Cioban, Natrapei, Udrea, Simina, Mărunțel, Milik, M.Codrea. Rezerve: Monu, V. Codrea, Danko, Burlacu, Moga, Șerban, Popa. Antrenor: Cosmin Șuvaina

Unirea Alba Iulia: Lazăr – D. Laurențiu, Moldovan, Cordoș, Zsigmond, Văsuț, Palfi, Gergely, Adam, Davidaș, Lupea. Rezerve: Mândrean, Narița, Marc, Stînea, Mihaiu, Suciu, Szikora, Macarie. Antrenor: Vasile Ursu.

Indecizia arbitrului și câștigarea trofeului!

După 4 serii de executanți, scorul era 3-2 în favoarea Metalurgistului Cugir, care a ratat o lovitură de pedeapsă, pe când Unirea a eșuat în două situații. În acest moment centralul partidei a pus punct final jocului și a desemnat Cugirul ca și câștigătoare, cu toate că Unirea Alba Iulia mai avea șanse, lucru sesizat din tribună, inclusiv de primarul Adrian Teban, care a solicitat executarea și ultimei serii de la 11 metri.

Metalurgistul Cugir a transformat prind Udrea și a câștigat Cupa Prieteniei spre bucuria fotbaliștilor localnici, dar și a fanilor, momentul fiind celebrat cu celebrul salut al Islandei de la Euro 2016.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.