republicani-metalurgistul-cugir16În cea de a 8-a etapă din cadrul Campionatului Național al Juniorilor Republicani A, formația Metalurgistul Cugir a întâlnit pe teren propriu echipa AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa mare a clubului din județul Harghita evoluează în Liga III Seria I. Elevii lui Cosmin Șuvaina s-au impus la finalul celor 90 de minute cu scorul de 3-1 prin goluriile semnate de: Alexandru Ciobanu (min 12), Marian Codrea (min 44), Florin Boga (min 47), respectiv Kenesi.

“Roși-albaștrii” au întâlnit o echipă puternică a seriei, care în sezonul trecut a terminat pe locul 4, la diferență de 5 puncte de primul loc. Înaintea meciului de la Cugir, cele două echipe erau despărțite în clasament de un singur punct, Csikszereda locul 4 (7 pct) respectiv Metalurgistul locul 5 (6 pct).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elevii lui Cosmin Șuvaina s-au impus la finalul celor 90 de minute cu scorul de 3-1 prin goluriile semnate de: Alexandru Ciobanu (min 12), Marian Codrea (min 44), Florin Boga (min 47).

Derby-ul dintre cele două a început acerb, cele două formații împărțindu-și ocaziile. Gazdele au fost primele care au punctat în minutul 12, prin Ciobanu, care în urma unui carambol în careul “ciucanilor” a reluat din fața porții centrarea venită de la Milik. Amfitronii domină meciul, iar golul nu întârzie să apară, cu un minut înaintea pauzei, min. 44, Codrea reușeste să înscrie cu un șut la colțul lung, șut care s-a dorit a fi mai mult o centrare pentru un coleg de-al său.

La trei minute de la reluarea jocului, gazdele sunt cele care mai “schimbă” încă o dată tabela de marcaj prin Boga min. 47, care înscrie cu un lob peste portarul oaspeților, Levente ieșit în întîmpinarea acestuia. Oaspeții reintră în joc rapid în mintul 56 prin golul lui Bela Kenesi, cu un șut de 18 metri, care l-a lăsat fară reacție pe portarul Iordache.

Până la finaul meciului nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar cugirenii obțin trei puncte importante, în urma acestei victorii cele două echipe fac rocada în clasamentul ierarhiei Seriei a VIII-a a juniorilor republicani A.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele formații:

CF Metalurgistul Cugir 1939: Sorin Iordache – Cristian Lăcătuș, George Enache, Alexandru Cioban, Laurențiu Monu, Gheorghe Mihălceanu, Robert Milik, Adrian Pașca, Marian Codrea (cpt), Mihai Udrea, Florin Boga.

Rezerve:Darius Alba, Paul Șortan, Florin Mărunțel, Burlacu Gypias, Dumitru Zuga, Iulian Lazăr, Mihai Natrapei.

Antrenor:Cosmin Șuvaina.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: Raduly LeventeCosmin Banu, Sebastian Silion, Tamaș Jakab, Attila Balazsi, Miklos Locotuș, Oszkar Doboș, Istvan Csifo, Bela Kenesi, David Urban, Alexandru Puika.

Rezerve: Robert Gyorgylorincz, Adam Nagy, Lάszlo Bara, Zsolt Szabό, Csaba Koman, Zsolt Fülöp.

Antrenor:Gal Ervin.

În următoarea etapă, juniorii cugireni se vor deplasa la lidera seriei, ASA 2013 Târgu Mureș.

Articol+foto: Sorin Giurcă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.