img_3006Metalurgistul  Cugir a cedat 1-2 în deplasarea de la Jucu, unde formația pregătită de Alpar Meszaroș a izbutit să anihileze punctele forte ale cugirenilor. 

Răzvan Lupu a marcat de două ori pentru gazde, în vreme ce Constantin Cocină a deschis scorul la Jucu. Tehnicianul cugirenilor a mărturisit că aștepta o altă atitudine din partea echipei pe care o pregătește.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteptam să fim mult mai concentrați, a fost unul dintre jocurile mai puțin reușite din campionatul acesta. Poate laudele de până acuma nu ne-au făcut bine. Jocul acesta ne-a adus cu picioarele pe pământ. Avem încredere în continuare muncim mai departe, nu e un capăt de țarî. Nu avem obiectiv promovarea, ne-am propus să formăm o echipă”, a declarat Călin Moldovan, antrenor principal Metalurgistul Cugir.

Vezan, Itu și Stoianof blocați de Alpar Meszaroș

Una din ecuațiile tactice a fost rezolvată cu brio de Alpar Meszaroș. Acesta a știut să contreze trei piese de bază din garnitura Metalurgistului, iar aici vorbim despre Lucian Itu, Ovidiu Vezan și Ovidiu Stoianof. Cei trei au fost întâmpinați de câte doi adversari în momentele în care primeau posesia mingi, însă Călin Moldovan acuză faptul că elevii săi nu s-au adaptat prea bine la duelurile fizice.

„Poate nu am știut să ne adaptăm la condițiile de joc, teren mic, trebuia să fim mult mai arțăgoși, trebuia să fim mai puternici pentru duelurile fizice. Ne-am lăsat surprinși de agresivitatea adversarului. Sper să fie o lecție și să învățăm, pentru că oamenii puternici învață și din înfrângeri”, a mai punctat Călin Moldovan.

După șase etape (cinci jocuri, una au stat) Metalrgistul Cugir a acumulat 9 puncte, iar etapa viitoare elevii lui Călin Moldovan vor juca în acasă cu ACS Comuna Recea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.