Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata47Deși nu multă lume se gândea doar la câte goluri vor marca cugirenii contra celor de la Giarmata, echipa din Timiș s-a dovedit a fi un adversar puternic. Elevii lui Marius Opric au întâlnit o formație cu mulți juniori în componență, și deși Metalurgistul a condus cu 2-0 la pauză, timișenii au revenit și au reușit egalarea în mitanul secund, pe fondul relaxării fotbaliștilor din Alba.

Pentru Metalurgistul Cugir au înscris Necșulescu (18) și Piko (45), iar pentru Millenium GIarmata au marcat Beloescu (64) și Dobra (73).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sărbătoarea locală ”Toamna Cugireană” a însemnat un bun prilej pentru a celebra o nouă victorie a Metalurgistului Cugir, în Liga a 3-a. Cugirul a început excelent partida și s-a năpustit în atac încă de la primul fluier al arbitrului. După cum a curs jocul în prima parte a meciului, se punea doar problema scorului, însă lucrurile s-au complicat imediat după pauză pentru Metalurgistul.

Goronea a ratat o mare ocazie în minutul 4, șutând din reflex pe spațiul porții, însă goalkeeper-ul Giarmatei, a reușit să respingă in-extremis balonul. Necșulescu a tras de la mare distanță, însă balonul a izbit transversala.

Același Necșulescu a reușit să deschidă scorul pe Arena CSO Cugir, în min. 15, cu un șut plasat la colțul lung, din colțul careului mic. Goronea și-a mai creat o ocazie mare pe fianlul primei reprize, după ce a reluat mingea din 3 metri, în bara transversală.

Înainte de ultimul fluier al primei reprize, Goșa a lansat un trasor de la marginea careului, portarul oaspeților a respins în față balonul, însă Piko a profitat de respingere și a introdus balonul în poarta goală, cu capul, spre indignarea băncii tehnice a celor de la Millenium, care au solicitat o poziție de ofsaid.

Relaxare după pauză

După revenirea de la cabine, Necșulescu și compania au lăsat pedala de accelerație, iar pe fondul relaxării fotbaliștilor lui Marius Opric, partida a căpătat un alt curs. Millenium GIarmata s-a apărat mai bine și a încercat să surprindă pe contraatac, lucru ce s-a dovedit benefic în minutul 64, când Beloescu a speculat o greșeală în apărarea gazdelor.

10 minute mai târziu, Dobra a preluat o minge la 25 de metri de poarta lui Dragotă și a șutat, balonul trimis de acesta ajungând în poarta Metalurgistului, spre stupoarea fanilor prezenți la meci.

Partida s-a terminat cu scorul de 2-2, iar Metalurgistul CUgir nu a reușit să profite de acest rezultat pentru a reveni în fruntea clasamentului.

Metalurgistul Cugir: 99. Dragotă, 2. Bold,  3. Goșa, 5. Piko, 17. Goronea, 4. Șt. Radu, 23. Necșulescu, 19. Huțanu, 6. Chelaru, 14. Ghergar, 9. I. Radu. Rezerve: 1. Tiut, 13. Moldovan, 8. Itu, 7. Afrapt, 15. Neagu, 16. Tăban, 10. Cîrstean. Antrenor Marius Opric.

Millenium Giarmata: 12. Luca, 2. Soare, 5. Leuca, 6. Gaiță, 10. Corlățeanu, 15. Ciobănică, 18. Costea, 21. M. Olariu, 22. F. Olariu, 27. Diara, 94. Domșa. Antrenor Sorin Badea.

Luni, 21 septembrie veți găsi pe site-ul absport.ro rezumatul meciului dintre Metalurgistul Cugir și Millenium Giarmata.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.