Metalurgistul Cugir a bifat al 7-lea succes consecutiv în partidele amicale, ultima „victimă” a cugirenilor fiind satelitul prim-divizionarei, CFR Cluj. Echipa lui Călin Moldovan s-a impus cu 3-2 (1-1), golurile fiind marcate de M. Popa, Șaucă și Făgărășanu, respectiv Giurgean și Ster pentru clujeni. Ultimul amical al Metalurgistului va avea loc vineri ,de la ora 18.30, cu Industria Galda de Jos, în deplasare.

Metalurgistul Cugir este de neoprit în duelurile amicale! Se pare că fotbaliștilor din Alba le priește și Cugir Arena, nu numai Stadionul „Parc”, satelitul prim-divizionarei CFR Cluj fiind primit pe arena centrală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost un joc foarte bun de pregătire, cu o echipă tânără, dar arțăgosă, care va avea un cuvânt greu de spus în viitoare stagiune a Ligii a 3-,a fiind repartizată alături de Cugir și celelalte cnjudețene în Seria a 5-a.

Mădălin Popa a deschis scorul imediat după jumătatea primei reprize, iar oaspeții au egalat până la pauză prin Giurgean.

S-a făcut 2-1, imediat după minutul 60, când Șaucă și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. CFR Cluj a reușit din nou să revină pe tabelă, punctând prin Ster, o veche cunoștință a Cugirului, acesta evoluând și marcând în sezonul precedent pe Cugir Arena, pentru ACS Fotbal Comuna Recea.

Cu aproximativ 10 minute înainte de final a venit și victoria metalurgiștilor, adusă de Făgărășanu, care pare să fie un transfer reușit sub Drăgana!

Este al 7-lea succes din tot atâtea meciuri pentru Metalurgistul Cugir în perioada de pregătire, „balul” urmând să fie încheiat vineri, la Industria Galda de Jos, de la 18.30.

 

 

 

 

 

 

Au mai evoluat: Tăban și Udrea.

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.