Astăzi, membrii afiliați ai Asocieției Județene de Fotbal Alba s-au întrunit în Adunarea Generală AJF Alba, unde au votat mai multe proiecte, cele mai importante fiind alegerea celui de-al doilea vicepreședinte, precum și numirea unui nou reprezentant al Ligii a 4-a în Biroul Executiv. Astfel, Mihai Dăscălescu a devenit vicepreședinte AJF Alba cu 58 de voturi din tot atâtea posibile, în timp ce Ioan Demeter va reprezenta Liga a 4-a în BEX, fiind votat de 8 cluburi, trecând de Adrian Hulea – 3 voturi și Iosif Iancu – 2.

Adunarea Generală a AJF Alba a fost una liniștită, deși se aștepta un conflict între conducerea structurii și Sorin Corpodean, președintele secției de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Ocna Mureș, așa cum era „promis” în urmă cu mai mult timp!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Faptul că nu a existat punctul „Discuții” pe ordinea de zi a iritat puțin spiritele, însă tot au existat dezbateri, în special pe tema arbitrajului și a procesului de observare, propunându-se ca brigada de arbitri să nu provină di naceeași localitate cu observatoru, pentru un plus de transparență și obiectivitate!

De asemenea, Alexandru Vodă le-a explicat membrilor afiliați trecerea la noul statut de plată a arbitrilor, care s-a adoptat odată cu reluarea campionatului, în luna martie. Din campionatul următor se vor diminua sumele pentru categoriile juvenile, măsură luată în sprijinul cluburilor care au mai multe echipe, iar meciurile amicale vor fi arbitrate gratuit!


  • Mihai Dăscălescu – al doilea vicepreședinte al AJF Alba!

Potrivit noului Statut al AJF Alba, forul fotbalului județean avea nevoie de un al doilea vicepreședinte. Singurul intrat în luptă, Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia, a fost votat în unanimitate, primind 58 de voturi din tot atâtea posibile.

Acesta le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat pentru încrederea acordată, anunțând câteva proiecte interesante, în special cele venite pe federeație, cu reintroducerea convențiilor civile și parteneriatele făcute între cluburile de Liga a 3-a, Liga a 4-a și Liga a 5-a cu cluburile care a uactivitate exclusivă pe juniori, un subiect care va fi dezbătut pe larg în edițiile următoare!

Liga a 4-a și-a votat și noul reprezentant în Biroul Executiv! La propunerile lui Egyed Vincze (Fortuna Lunca Mureșului), Eugen Chirca (Sportul Petrești) și Augustin Damian (CIL Blaj), au intrat în luptă Adrian Hulea (Viitorul Sântimbru), Ioan Demeter (Olimpia Aiud) și Iosif Iancu (Dalia Sport Daia Română). Deși s-a dorit votul deschis prin ridicarea mâinii, Ioan Demeter s-a împotrivit și s-a trecut la vot secret, Demeter președinte Olimpiei Aiud câștigând întrecerea, după ce a primit 8 voturi, Adrian Hulea a fost votat de 3 persoane, Iosif Iancu de două, iar un vot a fost anulat!

Chiar dacă s-a părut că viitorul fotbalului județean se duce la vale, prin retragerea mai multor echipe, Crisitian Petropulos le-a dat încredere tuturor membrilor, îndemnându-i să își pună la punct toate actele pentru a putea benegicia de ajutor din aprtea autoritățiilor locale. De asemenea, acesta a felicitat toate campioanele județului din 2017 și le-a urat multă baftă la fazele naționale!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.