IMG_3770Performanță uriașă pentru Mureșul Vințu de Jos după ce echipa antrenată de Dan Mănăilă a promovat în Liga a III-a. Vințenii au rezistat 180 de minute fără să primească gol și au câștigat cu 4-0 „dubla” pentru accederea în eșalonul terț.

Vințenii au scăpat rapid de grijile promovării după ce Mădlin Popa a deschis scorul la prima acțiune mai periculoasă a oaspeților, în vreme ce până la pauză Apetri a majorat scorul cu o execuție superbă după o pasă primită de la Stoianof.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză jocul s-a liniștit, iar Bratima a executat impecabil o lovitură liberă, Rotaru a respins, iar fiul vințuluim Tidu Iacșa a înscris pentru un neverosimil 0-3.

Vințul câștigă un baraj după 9 ani!

În urmă cu 9 ani de zile Kozara Vințu de Jos câștiga barajul pentru promovarea în Liga a III-a, cu AS Cisnădie (17 iunie 2007), însă din cauza faptului că autoritățile locale nu au susținut echipa, aceasta s-a desființat.

Acum, după 9 ani și o investiție masivă făcută în retur, vințenii se vor putea bucura din nou de fotbal de performanță la Vințu de Jos. Reamintim faptul că în iarnă vințenii erau pe locul secund și aveau de recuerat un handicap de șapte puncte față de Viitorul Sântimbru.

Mănăilă a schimbat câștigător la Luduș! Iacșa și Apetri au înscris!

Dan Mănăilă s-a dovedit a fi mai inspirat în returul de la Luduș, când a schimbat doi titulari față de partida din tur. Dacă absența lui Javla a fost una forțată, Mănăilă l-a înlocuit pe Ianc din banda dreaptă, iar Apetri a marcat incredibil, în vreme ce Tidu Iacșa a avut o evoluție interesantă.

Experimentatul tehnician nu s-a apărat, ci a atacat încă din primul minut la Luduș, iar Mădălin Popa (refăcut înainte de meci de medicul Traian Rângheț) și-a făcut treaba pe deplin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.