IMG_9834Mureșul Vințu de Jos a câștigat cu 7-0 (4-0, la pauză), la capătul unei partide dominată în mod categoric de către echipa gazdă, formație ce speră la un pas greșit al liderului Viitorul Sântimbru. 

Scorul a fost deschis în minutul 5 de Silviu Iacșa, acesta a înscris din poziție favorabilă după o centrare venită de pe partea dreaptă. În minutul 32, același Iacșa dublează avantajul echipei din Vințu de Jos.  Trei minute mai târziu Bratima înscrie și el pentru echipa lui Mănăilă, în vreme ce Preda stabilește scorul pauzei după ce a marcat cu capul din 7-8 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Sebi Culda a făcut 5-0, în vreme ce Bratima a executat magistral o lovitură liberă de la 20 de metri, lăsându-l fără replică pe Olaru. În minutul 82, Nicu Albu înscrie și el după ce a mai irosit câteva oportunități de a marca.

Etapa viitoare Mureșul Vințu de Jos va juca acasă cu ASC Pianu 2013, în vreme ce „moții” lui Costică Moldovan vor juca tot „afară” cu CS Ocna Mureș.

Bratima și Iclănzan suspendați cu ASC Pianu 2013

Etapa viitoare, Mureșul Vințu de Jos nu va putea conta pe serviciile câtorva jucători de bază. Dacă Iclănzan și Bratima sunt suspendați, Moldovan și Stoianof sunt accidentați, în vreme ce Sârbu este nerefăcut.

Iată cele două distribuții:

Mureșul Vințu de Jos: Bănică – Dulap, Iclănzan, Cr. Preda, I. Tătar – Bratima, Samoilă, S. Iacșa, M. Popa, S. Culda și D. Ianc.

Rezerve: Roman – Stelea, D. Tat, N. Albu, N. Rus, A. Gavrilă și Stoianof.

Antrenor: Dan Mănăilă

Cuprirom Abrud: Olaru – Marc, Borza, Toderaș, Stan, R. Cioara, D. Burz, Dacian Burz, Corpade, Oneț și Ghiniță.

Rezerve: Vâjdea, Ciorpan și Dandea.

Antrenor: Costică Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.