IMG_3208Mureșul Vințu de Jos își continuă seria jocurilor fără gol primit. Echipa antrenată de Dan Mănăilă s-a impus cu 6-0, după ce la pauză scorul a fost 3-0 pentru gazde.

Mureșul Vințu de Jos a început bine jocul cu Energia Săsciori. Formația antrenată de Dan Mănăilă a început meciul în atac, iar Stoianof și Ianc au irosit primele ocazii de a marca în primele minute. Scorul a fost deschis de Ionuț Tătar, în minutul 25, acesta a înscris cu un șut de efect din partea stângă. Avea să fie 2-0, în minutul 38, când Preda a marcat după o centrare de pe partea dreaptă plecată din piciorul lui Mădălin Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul pauzei a fost stabilit de Ovidiu Stoianof. Acesta a marcat în minutul 44 din penalty, cu un șut pe centrul porții. În repriza secundă, Mădălin Popa tirmite în bara transversală del a 20 de metri, fază care se petrecea în minutul 57.

Andrei Gavrilă a dus scorul la 4-0 în minutul 67, după o centrare venită de pe partea dreaptă din piciorul noului intrat Albu. Cinci minute mai târziu, Ionuț Bratima își trece și el numele pe lista marcatorilor. Acesta primește o minge la 20 de metri și nu îl iartă pe nou-intratul Apostol.

Daniel Tat înscrie pentru 6-0 în minutul 82, cu un șut pe jos, în stânga portarului Apostol.

În urma acestui succes, Mureșul Vințu de Jos se menține în cursa pentru promovare, lupta fiind dusă în 4, Viitorul Sântimbru, Euro Șpring, Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș (în ordinea din clasament).

Nicușor Bănică șase partide fără gol primit

Așa cum a obișnuit, goalkeeper-ul din poarta echipei Mureșul Vințu de Jos, Nicușor Dragoș Bănică nu a încasat gol nici în meciul cu Energia Săsciori și a strâns 540 de minute fără gol primit, adică, de la venirea lui la Vințu de Jos, fostul portar al Universității Craiova nu a primit gol.

La partida de duminică de pe stadionul „Cetate” II, olteanul din poarta vințului nu a avut prea mult de lucru, însă la fazele puține la care a fost solicitat, Bănică nu a dat emoții.

Mureșul Vințu de Jos: N. Bănică – Dulap, Iclănzan, Preda, I. Tătar –  Javla, Bratima, M. Popa, S. Iacșa, D. Ianc și Stoianof.

Rezerve: Roman – Albu, Samoilă, Gavrilă, Tat, Moldovan, Rus.

Antrenor: Dan Mănăilă.

Energia Săsciori: Al. Man – Ș. Bogdan, H. Ciucă, A. Ignat, Ov. Stanciu, D. Lăcătuș, Aloman, Nazarie, Cioroga, Muntean și Avram.

Rezerve: Apostol, Boromiz, Duvlea, Cioca, Fl. Fântână, I. Bănățan.

Antrenor: Horea Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Puteai sa scrii si tu un articol mic cu meciurile si locul de disputare.poate mergeau mai multi la meci daca stiau ca se joaca pe terenul doi,mister catalin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.