Gaz Metan Valea Lunga-Muresul Vintu de Jos89Mureșul Vințu de Jos a profitat de pasul greșit făcut de Viitorul Sântimbru la CS Ocna Mureș, iar elevii lui Dan Mănăilă s-au urcat în fotoliul de lider, după 7-1 (5-1 la pauză) la Gaz Metan Valea Lungă. Stoianof a reușit un ”careu” (5 – penalty, 20, 27, 45), iar restul golurilor au fost marcate de Tătar (22), Iacșa (50) și M. Popa (73), pe când golul de onoare al gazdelor a fost reușit de I. Bucerzan în min. 14.

Mureșul Vințu de Jos a trecut en-fanfare de Gaz Metan Valea Lungă cu scorul de 7-1 (5-1 la pauză). Ovidiu Stoianof a fost omul meciului, acesta fiind foarte aproape de a marca cel mai rapid gol al campionatului, lovind bara în secunda 40.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, atacantul Vințului a deschis scorul în min. 5, când a transformat un penalty pe care tot el l-a scos. Mureșul a fost ”bagată în ședintă” în min. 16, când Bucerzan a profitat de o neînțelegere în apărarea adversă și a șutat cu sete în vinclul porții lui Bănică, restabilind egalitatea la unu.

Doar 4 minute s-au bucurat gazdele, același Stoianof reușind dubla u o lovitură de cap în urma unui corner excelent executat de Mădălin Popa. S-a făcut 3-1 în min. 22, când Tătar a profitat de o neînțelegere între portarul advers și un fundaș, acesta trimițând balonul în poarta goală.

Ovidiu Stoianof a făcut tripla în min. 27 când a scăpat singur cu Trif, învingându-l pe acesta fără emoții. Tabela a fost închisă în min. 45, când Stoianof a bifat ”careul” și a dus scorul la 5-1 la pauză.

După ieșirea de la cabine Mureșul a lăsat-o mai moale, însă tabela a mai suferit modificări. Iacșa a făcut 6-1 în min. 50, când a scăpat singur cu portarul și a finalizat ușor. Trupa lui Mănăilă a mai avut alte câteva ratări, iar în min. 73, Mădălin Popa a reușit să înscrie pentru 7-1, acesta mai având o bară în prima repriză.

Cu acest rezultat Mureșul Vințu de Jos a preluat fotoliul de lider de la Viitorul Sântimbru, ambele formații având 58 de puncte, însă vințenii sunt avantajați de golaverajul mai bun.

Gaz Metan Valea Lungă: 1. Trif – 10. Voicu, 5. Velicea, 6. I. Vasiu, 19. M. Moldovan, 18. Magyari, 4. Gînța, 9. A. Mărginean, 15. Mija, 13. Marcu, 16. Bucerzan. Rezerve: 7. Iorga, 8. Meszaros, 11. A. Bulugea, 3. Șerban, 14. Schmied, 20. Migea, 2. Petac. Antrenor Radu Bulugea.

Mureșul Vințu de Jos: 1. Bănică – 5. Javla, 21. Rus, 25. Preda, 6. Tătar, 27. Dulap, 10. M. Popa, 88. Iclănzan, 11. Stoianof, 24. Ianc, 7. Iacșa. Rezerve: 12. Roman, 17. Albu, 8. Tat, 20. Samoilă, 3. Apetri. Antrenor Dan Mănăilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.