Muresul Vintu de Jos-Hidro Sugag amical11Mureșul Vințu de Jos s-a impus în primul amical al acestei ierni. Echipa antrenată de Dan Mănăilă s-a impus cu 3-1 la capătul a două reprize de 35 de minute. 

Scorul a fost deschis de Trăscăian în repriza  secundă cu un șut în stânga lui Man.  Egalitatea a fost restabilită de D. Ianc, după o fază foarte bine făcută de Sebi Culda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au trecut în avantaj datorită unei faze frumoase plecate de la Daniel Tat, acesta a schimbat partea pentru Ianc, iar acesta i-a întors serviciul lui Culda. Scorul final a fost stabilit de Dulap, acesta a înscris cu un șut del a 25 de metri.

Meciul a fost unul de uzură, însă în mod cert în ambele echipe s-au văzut schimbări categorice de atitudine, fotbaliștii de pe teren încercând să impresioneze noii antrenori.

Mureșul Vințu de Jos: Al. Man – Păcurar, Dulap, R. Sîrbu, I. Albu – Ianc, M. Cristea, Hîrciagă, S. Culda – Morar, Mitea. Au mai jucat: D. Morea și D. Tat. Antrenor: Dan Mănăilă.

Hidromecanica Șugag: Morariu – Posteiu, Cutean, Gavriluță, Mirca – Mura, Stoica, Aloman, A. Lăcătuș, Trăscăian și Lazăr. Au mai jucat:  Titianu, M. Lăcătuș, Tolan și Ad. Neag. Antrenor: Doru Oancea

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.