Muresul Vint - Inter Ciugud27Surpriză de proporții la Vințu de Jos, unde Mureșul Vințu de Jos a remizat 0-0 cu Inter Ciugud, la capătul unui meci modest făcut de ambele formații. Gazdele au înscris, însă golul a fost anulat. Inter Ciugud a termiant meciul în 10 oameni, Mircea Oprea a fost eliminat, însă chiar și așa Inter Ciugud a rezistat eroic. 

Prima repriză a fost una palidă la Vințu de Jos unde ocaziile mari au lipsit cu desăvârșire. Trupa pregătită de Mihai Manea și Raul Oargă a arătat destul de rău, oaspeții, deși trecuți de prima tinerețe au reușit să facă un joc bun de posesie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă aduce o echipă a Vințului mai motivată. Elevii antrenați de Mihai Manea au marcat un gol, în minutul 73, însă acesta a fost anulat pentru un henț, fază la care Mircea Oprea a primit cartonaș galben pentru proteste.

Imediat după ratarea golului Albu și Borșoi l-au pus l-a încercare pe Alin Mureșan, însă goalkeeper-ul Inter-ului a fost la post.

Iată cele două distribuții:

Mureșul Vințu de Jos: Vl. Ignat – Nemeș, Grozav, Borșoi, Sîrbu, Răcătăian, Fleacă, Hîrciagă, M. Cristea, S. Culda și Cl. Oară.

Rezerve: Roman, Samoilă, Albu, Morea, Morar, I. Cristea.

Antrenor: Mihai Manea și Raul Oargă

Inter Ciugud: Mureșan,  I. Bran, G. Andreica, M. Oprea, R. Damian, A. Miclea, S. Bran, I. Gherman, C. Dănilă, D. Mărginean, Oprișan.

Rezerve:D. Ursu și R. Nicula

Antrenor: George Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.