Muresul VIntu de Jos campioana Ligii a 4 a5Cu începere de la ora 18.00, Arena Mureșul din Vințu de Jos va găzdui prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș. Campioanele județelor Alba și Mureș se luptă pentru un loc la masa fotbalului terț din România, iar disupta se anunță una interesantă și atractivă, la care și-au anunțaț prezenta foarte mulți spectatori.

Absport.ro vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la partida de la Vințu, tratând duelul dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș în format LIVE-TEXT. Tot ceea ce trebuie să faceți este să reîmprospătați pagina la un interval de timp scurt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Mănăilă a precizat că are încredere în forța echipei sale, însă Ioan Orosfoian, președintele formației din județul vecin a punctat că echipa sa nu va veni să piardă la Vințu.

Muresul Vintu de Jos
Echipa: 
Banica Nicusor, Dulap Victor, Preda Cristian, Iclanzan Dragos, Tatar Ionut, Javla Sergiu, Popa Madalin, Bratima Ionut, Stoianof Ovidiu, Culda Sebastian, Ianc Daniel
Rezerve: Roman Adrian, Albu Nicolae, Rus Narcis, Moldovan Andrei, Apetri Alin, Samoila Andrei, Iacsa Silviu
Antrenor: Manaila Dan Nicolae

Muresul Ludus
Echipa:
Rotaru Gabriel, Vancea Ciprian, Sasa Denis, Marginean Sergiu, Chisu Flaviu, Litean Andrei, Sandor Lucian, Lechintan Ionita, Pop Andrei, Socaci Florin, Santa Sergiu.
Rezerve: Islai Jozsef, Nesan Sebastian, Marcus Paul, Papp Czaba, Pop Bogdan, Veres Claudiu, Mailat Alexandru
Antrenor: Orosfoian Ioan


Fluier Min. 1 – Lovitura de start apartine gazdelor.
Min. 2 – Pase incalcite la mijlocul terenului
Min. 3 – Dulap repune de la margine un aut spre Madalin Popa iar centrarea acestuia trece peste tot buchetul de jucatori.
Min. 4 – Stoianof primeste o pasa in lateral dreapta de atac si suteaza mult pe langa poarta.
Min. 5 – Lansare in adancime pentru Stoianof care este surprins in pozitie de ofsaid.
Min. 6 – Stoianof are o incursiune, dribleaza fin un jucator si trage cu latul pe centrul portii.
Min. 8 – Stoianof il lanseaza pe partea dreapta pe Ianc, centrarea acestuia ajunge la Bratima sutul acestuia trecand pe langa stalpul din stanga portii lui Rotar.
Min. 10 – Lovitura libera de pe partea dreapta de atac a oaspetilor executata de Santa Sergiu, inalt in careu iar arbitru fluiera fault in atac.
Min. 15 – Lovitura libera executata de Bratima, centrare in careu, iasa portarul Rotaru si respinge.
Min. 16 – Javla il gaseste cu o minge in adancime pe Stoianof, acesta paseaza spre Culda al carui sut slab este retinut de portar.
Min. 20 – Oaspetii obtin o lovitura libera de partea stanga de atac de la aprox. 28 de metri. Schema nereusita pentru jucatorii de la Ludus, mingea iasa in aut de poarta.
Min. 22 – Bratima obtine o lovitura libera de pe partea dreapta de atac. Jucatorul necesita ingrijiri medicale iar jocul este momentan oprit. Lovitura este executata de Dulap, pasa cu Javla iar acesta deschide jocul pe partea stanga de atac spre Stoianof care pierde mingea pericolul fiind indepartat.
Min. 26 – Chisu Flavius obtine o lovitura libera de pe partea stanga de atac, executa scurt iar arbitrul ridica fanionul pentru ofsaid.
Min. 28 – Lovitura libera executata de Madalin Popa. Centrarea acestuia pe coltul scurt la Bratima, incrucisare cu Stoianof care suteaza spre poarta sutul insa este oprit de portar.
Min. 31 – Primul corner al partidei este obtinut de catre Santa Sergiu. Centrarea in careu este sutata mult peste poarta de catre Chisu Flavius.
Min. 33 – Incursiunea lui Madalin Popa pe partea dreapta se sondeaza cu un falult obtinut de gazde.
GolMin. 34GOL! 1-0. Culda centreaza de pe partea dreapta, dar un jucator de la echipa oaspetilor intervine negrijent si isi introduce balonul in propria poarta.
Min. 42 – Litean Andrei il angajeaza in adancime pe Chisu Flaviu, sutul acestuia trece pe langa poarta aparata de Banica.
Min. 44 – Ocazie mare pentru Ludus! Santa Sergiu centreaza in careu si de pe 6 metri reia puternic spre poarta Litean Andrei iar reflexul portarului Banica este salvator.
Min. 45 – Chisu Flaviu suteaza dintr-o lovitura libera dar mingea iasa in aut de poarta.

Final de prima repriza. Muresul Vintu conduce la limita cu un scor de 1-0.


schimbareMin. 46 – Prima schimbare la Muresul Vintu de Jos. Ianc este inlocuit de Moldovan!
Min. 50 – Incursiunea lui Dulap pe partea dreapta duce la o centrare in careu retinuta de portarul advers.
Min. 54 – Culda suteaza din 16 metri. Mingea este respinsa in corner. Executa acelasi Culda, centrare pentru Iclanzan care trimite cu capul peste poarta.
Min. 55 – Tatar are o executie frumoasa dar mingea trece foarte aproape de poarta oaspetilor.
Cartonas_galben_micMin. 56 – Primul cartonas galben al partidei il vede jucatorul Preda de la gazde.
Min. 57 – Culda are o incursiune frumoasa, intra in careu iar sutul acestuia este blocat mingea iesind in corner. Popa executa de partea stanga de atac. Apararea oaspetilor respinge iar Culda reia puternic de pe 16 metri. Mingea este din nou in corner.
Min. 58 – Popa executa iarasi, centreaza in careu iar recentrarea lui Dulap aduce un jucator al oaspetilor in pozitie de ofsaid.
Min. 61 – Sut in adancime al lui Popa spre Moldovan care trimite puternic spre poarta dar portarul respinge in lateral.
schimbareMin. 66 – Schimbare la Muresul Ludus! Lechintan este inlocuit de Nesan Sebastian.
schimbareMin. 68 – Inca o schimbare la Muresul Vintu de Jos. Iese Bratima si intra Samoila.
Cartonas_galben_micMin. 70 – Popa primeste cartonas galben. Lovitura libera din jumatatea de teren a echipei gazde, executata de Chisu Flaviu.
Min. 76 – Dulap insista la o minge si forteaza una adversar sa trimita mingea in corner. Executa de pe partea dreapta Culda.
schimbareMin. 77 – Schimbare la Muresul Vintu de Jos. Intra Iacsa in locul lui Culda.
schimbareMin. 82 – Schimbare la Muresul Ludus. Iasa Andrei Litean si este inlocuit de Pop Bogdan.
schimbareMin. 83 – Ultima schimbare la Muresul Vintu de Jos! Iasa Tatar Ionut si intra Apetri Alin.
Cartonas_galben_micMin. 85 – Incursiune a lui Stoianof care este faultat in coltul careului de 16 metri iar Pop Bogdan este sanctionat cu cartonas galben. Lovitura libera este executata periculos de Popa iar Rotaru respinge si mingea este trimisa in corner. Cornerul executat de acelasi Popa ramane fara razultat.
Min. 88 – Minge balbaita in careul oaspetilor. Popa suteaza la poarta iar balonul este deviat si trimis in corner. Acelasi Popa executa, un jucator al vintenilor ridica piciorul iar arbitrul anunta fault in atac!
Min. 89 – Incursiune a lui Apetri pe partea dreapta de atac se sondeaza cu un nou corner pentru echipa gazda. Executa Iacsa inalt, in careu, dar mingea este respinsa de catre apararea oaspetilor.
Min. 90 – Lovitura libera periculoasa pe partea stanga, executa Iclanzan iar mingea este respinsa de catre apararea oaspetilor.
Cartonas_galben_micDulap faulteaza si primeste caronasul galben.
Se arata de la margine 4 minute de prelungiri.
Min. 90 + 4 –
Pop Andrei vede cartonasul galben pentru hent. Executa Samoila dar apararea respinge.

FluierFLUIER DE FINAL! Mureșul Vințu de Jos – Mureșul Luduș: 1-0 ! 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.