Muresul Vintu de Jos-Olimpia Aiud83Mureșul Vințu de Jos a câștigat partida de pe teren propriu contra Olimpiei Aiud, scor 2-1 (1-1 la pauză) după golurile marcate de Paul Muntean (45+1, penalty) și Ionuț Grozav (72), pe când reușita oaspeților a fost trecută în dreptul lui Kristof Oniga (30). Vințu și-a revenit după înfrângerea de la Șpring și a câștigat al 8-lea meci al acestui sezon. Antrenorul vințenilor, Mihai Manea a lipsit de la această partidă având probleme personale.

Partida a fost una frumoasă, cu multe ocazii la ambele porți. Cele mai multe șanse irosite i-au aparținut lui Claudiu Oară, care a ratat din toate pozițiile. Olimpia a iești la joc și după ce a avut două ocazii importante, mingi scose de Roman, Oniga a finalizat cu gol un contraatac în min. 30.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Când nimeni nu se mai aștepta, Răcătăian a fost faultat în careu de Sas, iar Paul Muntean a transformat lovitura de pedeapsă în min. 45+1, restabilind egalitatea pe tabelă înainte de ultimul fluier al primei reprize.

Imediat după pauză Vințu a forțat în atac, însă Olimpia a reușit un joc defensiv destul de bun, iar meciul a avut nevoie de o execuție ieșită din comun. Acest procedeu a venit din piciorul lui Ionuț Grozav, care a reluat din voleu un balon de la aproximativ 20 de metri, în plasa laterală a porții apărate de Hagiu, aducând avantajul pe tabelă.

Aiudenii s-au avântat în atac, iar Albu a fost cât pe ce să își introducă balonul în proprie poartă, Roman intervenind excelent.

Partida s-a terminat cu 2-1 în favoarea Vințului, iar Aiudul a pierdut prima dată după două succese consecutive.

Mureșul Vințu de Jos: 12. Roman – 16. Albu, 2. Borșoi, 13. Sîrbu, 21. Tat, 8. Răcătăian, 10. I. Grozav, 7. D. Ianc, 11. S. Culda, 20. Muntean, 14. C. Oara. Rezerve: 44. Ignat, 29. Mitea, 15. Morea, 9. Morar. Antrenor Mihai Manea.

Olimpia Aiud: 1. Hagiu – 2. Sas, 15. Silea, 4. C. Muntean, 6. Pojar, 8. Ilea, 7. Șimandi, 9. I. Marian, 11. K. Oniga, 13. Horvat, 10. Felindean. Rezerve: 18. Nemeș, 14. Bordean, 17. Luca, 5. Bic, 16. Țălnar. Antrenor Remus Țălnar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. No din 30 ca florile am ramas numa 15 ca ciorile? :)) Mai pleaca 7 la Sebes…sau 4…cu manea si digeiu…fara ei…numa digeiu ca manea are probleme personale de cateva meciuri acasa…no ui primare ce ai facut! :((

  2. Bravo santimbrene! Ai o bere de la mine pentru faptul ca ai zis numele celui ce posteaza cu nickname-ul ,, vinteanul’. Daca nu o faceai tu, o faceam eu, deja a cam sarit calul si i s-a umplut paharul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.