Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia58În restanța din etapa a 26-a, Mureșul Vințu de Jos a câștigat derby-ul cu Unirea Alba Iulia, scor 4-0 (3-0 la pauză) și și-a asigurat prezența la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Elevii lui Dan Mănăilă au tranșat partida cu alb-negri în prima repriză, când au punctat de 3 ori, iar misiunea a devenit una mai ușoară. Golurile partidei au fost marcate de S. Iacșa (16, 24) și Stoianof (20, 74). Mureșul Vințu de Jos a dedicat victoria directorului sportiv al echipei, Liviu Coacăză, care astăzi și-a serbat ziua de naștere.

Meciul de la Vințu a fost controlat cap-coadă de foarmația locală, Unirea amenințând poarta lui Bănică numai în câteva rânduri. Mureșul Vințu de Jos și-a început travaliul încă din debutul partidei, iar în min. 16, Cătălin Suciu a ezitat să iese pe un balon, iar fostul coleg al acestuia, Silviu Iacșa a profitat de acest lucru și a lobat mingea peste portarul internațional, desizând scorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a făcut 2-0 în min. 20, când Mădălin Popa a centrat perfect în centrul careului, de unde Stoianof a reluat spectaculos cu capul, balonul izbind transversala și intrând în poartă.

În min. 24, Iacșa a izbutit dubla, după ce Suciu a respins în față un șut al unui adversar, de unde fostul unirist a împlinit o simplă formalitate.

Unirea a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Andrei David, acesta scăpând de marcajul fundașilor adverși, a lobat balonul peste Bănică, însă Dulap a respins mingea cu un ultim efort de pe linia porții.

Cel de-al doilea mitan a fost puțin mai închis, Unirea Alba Iulia s-a apărat mai bine, iar Mureșul Vințu de Jos s-a mulțumit cu rezultatul din prima repriză. Ovidiu Stoianof a închis tabela la 4-0 în min. 74, după o superbă acțiune personală, finalizată cu un șut excelent la colțul lung.

Cu acest rezultat Mureșul Vințu de Jos a devenit matematic campioană a Ligii a 4-a, fiesta urmând să aibă loc sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu Rapid CFR Teiuș.

Mureșul Vințu de Jos: 1. Bănică – 27. Dulap, 25. Preda, 13. Iclănzan, 6. Tătar, 5. Javla, 88. Bratima, 16. Culda, 10. M. Popa, 7. Iacșa, 11. Stoianof. Rezerve: 12. Roman, 17. Albu, 20. Samoilă, 8. Tat, 24. Apetri 21. N. Rus, 95. Stelea. Antrenor Dan Mănăilă.

Unirea Alba Iulia: 12. Suciu – 33. Costantea, 6. Scrob, 18. G. Stan, 23. A. Matei – 14. Joldeș, 21. Ioani, 20. Onacă, 10. Schiau, 11. Lăsconi, 9. A. David. Rezerve: 1. Cristea, 2. Negrea, 7. A. Popa, 26. Davidaș, 4. Moldovan, 17. Dup, 13. Cuștiuliță. Antrenor Mihai Dăscălescu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. pupati-va coacaza ca fara ea erati morti si ingropati
    inca nu participati la baraj nu va laudati
    de fapt numai o gainarie a coacazei cu ministerul va poate duce la baraj
    dar juristii … stiti voi care … nu doarme … va asteapta 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.