Viitorul Spicul Daia Romana-Muresul Vintu de Jos69Mureșul Vințu de Jos își păstrează ritmul, iar astăzi, a bifat un nou succes, în deplasare, pe terenul echipei Viitorul Spicul Daia Română. Vințu s-a impus cu 4-0 (1-0) după reușitele punctate de Stoianof (36 – penalty), Bratima (52), Preda (81) și D. Ianc (90+1), iar trupa lui Mănăilă se păstrează pe locul al 3-lea, la un punct în spatele Sebeșului și la 3 de liderul, Viitorul Sântimbru, însă Mureșul Vințu de Jos are un meci în minus.

Deși jocul nu a fost unul dintre cele mai frumoase, echipa lui Dan Mănăilă s-a aflat mai mereu în posesia mingii, contruind și încercând să desfacă puternica defensivă condusă de Paul Ciucă. Ocazile au întârizat să apară la cele două porți, iar meciul s-a transformat într-o luptă pentru posesie cu străduința gazdelor de a se desprinde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În min. 35, Răzvan Dulap încearcă o centrare în careu, dar balonul se oprește în brațul fundașului Sorin Cibu, iar centralul indică punctul cu var. Stoianof confiscă balonul și îl execută pe Adrian Cibu fără nicio emoție, marcând golul care avea să anunțe descătușarea.

În min. 52 Mureșul a inițiat un contratac, mingea ajunge la Bratima, iar mijlocașul albaiulian șutează cu sete de la marginea careului, balonull deviat ajungând în poarta lui Cibu pentru a 2-a oară în acest meci.

Culda și Popa au trecut și ei pe lângă gol, obiectiv realizat în cele din urmă de Preda, înaltul fundaș al Vințului punctând pentru 3-0 în min. 81 cu o lovitură de cap.

Intrat pe teren în repriza secundă, Dani Ianc a închis tabela la 4-0 în prelungirile partidei cu un șut plasat.

Mureșul Vințu de Jos se păstrează în plasa locurilor fruntașe, ba mai mult, formația condusă de Mănîilă are un meci mai puțin, restanța cu Unirea Alba Iulia, iar în cazul în care seria vințenilor va continua pe această linie, aceștia au prima șansă la câștigarea Ligii a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.