IMG_9939Sportul Petrești s-a impus la Oarda de Jos, unde echipa lui Costel Avram a întâlnit Navobi Alba Iulia, grupare care au învins-o cu , după ce la pauză scorul a fost 0-3. 

Scorul a fost deschis rapid de Sava, atacantul oaspeților l-a învins pe Novăcean după o fază frumoasă. Avea să fie 0-2 în minutul 22, când Homorozan a înscris din centrarea lui Andreiu. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 43, când Răzvan Dan l-a învins pe Novăcean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La 0-2, Chira de la gazde a lovit bara transversală, după un atac prelungit al grupări din Alba Iulia.

Repriza secundă a adus dde la vestiare două echipe mai apatice. Dacă oaspeții au fost mulțumiți de avantajul obținut în prima parte, gazdele au încercat să atace, însă fără rezultat la poarta nou intratului Bucin.

Intrat în repriza secundă, în minutul 68, Suci a făcut 0-4, după ce l-a învins cu un șut sec la colțul lung pe goalkeeper-ul gazdelor. Horațiu Marian a făcut 0-5 în minutul 75. În minutul 80, Sava primește o minge din partea dreaptă și îl execută pe Novăcean cu un șut ce a lovit transversala și a intrat în poartă. Avea să fie 0-7 în minutul 85, când Horațiu Marian l-a învins cu un șut puternic din interiorul careului pe Novăcean. În minutul 88, Stanciu l-a învins pe Bucin, cu un șut senzațional, făcând 1-7.

Succesul obținut la Oarda de Jos menține liderul la 9 puncte de Hidro Șugag, formație ce s-a impus cu 4-0 în jocul de astăzi cu Independența Cut.

Navobi Alba Iulia: Novăcean – Rațiu, Giurcă, Stanciu, Jina, A. Rațiu, Chira, Scrob, Miclea, L. Legian, P. Truță.

Rezerve: Drăgan, Paștiu, Manoilă, Hada, A. Dumitru.

Antrenor: Silviu Miron.

Sportul Petrești: Barzog, N. Albu, S. Gheorghe, H. Marian, R. Dan, Al. Andreiu, G. Ilinca, P. Ștefan, D. Bucin, B. Sava, Homorozan.

Rezerve: Cl. Bucin, Ciooca, M. Noac, Țandea, Suci, C. Avram.

Antrenor: Costel Avram.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.