Reunire Hidromecanica Sugag21Cu toate că a bifat deja o serie intereantă de meciuri amicale, Hidromecanica Șugag a avut primul antrenament abia marți, 2 februarie 2016. Doru Oancea a strigat adunarea la un teren sintetic din Sebeș și au răspuns prezent majoritatea fotbaliștilor. După transferul lui Ciprian Diaconu de la Șurianu Sebeș, Șugagul este foarte aproape să mai dea o lovituă importantă în perioada de mercato, sub comanda lui Oancea pregătindu-se Darius ”Mackena” Goangă, unul dintre jucătorii de bază ai formației Rapid CFR Teiuș.

Doru Oancea le-a vorbit elevilor săi despre structura perioadei de pregătire, dar și planurile pe care le are la echipă, promovarea fiind obiectivul primordial. Darius Goangă, fotbalist care a evoluat și la Industria Galda de Jos este pe cale să spună ”Pas” echipei sale de suflet, Rapid CFR Teiuș și să pună umărul la promovarea Șugagului în Liga a 4-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalistul din Teiuș a acceptat oferta reprezentaților de pe Valea Frumoasei, urmând ca în scurt timp să își încheie conturile cu Rapid CFR Teiuș, formație aflată în declin din cauza problemelor financiare. ”Mackena” a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect până în clipa în care îi va permite situația contractuală.

Lotului condus de Doru Oancea se va alătura cel mai probabil și fotbalistul de la Gloria Geoagiu, Pădure, fundaș care a impresionat la amicalul cu Industria Galda de Jos. De asemenea, Doru Oancea dorește să își întărească echipa în compartimentul juniorilor.

Antrenor cu Licența A pe banca Șugagului

Doru Oancea este proaspăt deținător al Licenței A de antrenor, promovând examenul din decembrie, alături de fostul său colaborator de la Șurianu Sebeș, Daniel Popa, președintele formației din Arini. Experiența lui Doru Oancea din fotbalul județean va constitui un avantaj în plus oentru Hidromecanica Șugag în lupta pentru promovare, anunțându-se un duel încins cu Sportul Petrești.

Doru Oancea se va axa în perioada următoare pe o pregătire fizică a jucătorilor săi, presărată cu meciuri amicale la final de săptămână, urmând ca pe finalul perioadei de antreneamnte să lucreze și tactic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.