dscn5194În week-end Metalurgistul Cugir și CSO Cugir au disputat primele etape la juniorii D și E. Dacă Metalurgistul a remizat 0-0 cu Europa Alba Iulia, CSO Cugir a pierdut 0-3 cu CS Sebeș, scor stabilit încă de la pauză. 

Juniori D:AFC Metalurgistul Cugir – AS Europa Alba Iulia 0 – 0

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă acum patru ani,Metalurgistul Cugir (la acel moment CSO Cugir) și Europa Alba Iulia se luptau la seniori în Liga IV-a pentru șefia seriei, acum cele două echipe se luptă pentru șefia seriei la alt nivel,la cel al juniorilor D.

Stadionul Parc a programat sâmbătă derby-ul dintre Metalurgistul Cugir și Europa Alba Iulia, meci contând pentru prima etapă a Campionatului Național rezervat juniorilor “D”.

Partida a avut un ritm bun,ambele echipe având mai multe oportunități de a înscrie,dar la finalul celor 60 de minute de joc,scor fiind unul egal,0 – 0.

Micuții fotbaliști de la poalele Drăganei au fost conduși de pe margine de către căpitanul echipei mari a Metalurgistului Cugir,Lucian Itu.

Antrenorii celor două formații au trimis în teren următorii jucători:

Metalurgistul Cugir: Robert Dorobanțu, Andrei Topor, Bucur Tartău, Iosif Pușcașu, Lucian Țiplea, Sebastian Itu, Sergiu Cioran, Florin Bura, Petru Iannis, Bogdan Vlad, Paul Codrea, Gabriel Cuțitei, Antonio Muntean.

Antrenor: Lucian Itu

Europa Alba Iulia: Lucas Roman, Florin Jurj, Alexandru Pascu, Mihai Cristea, Cătălin David,Ștefan Dodoc, David Popa, Daniel Beean, Flaviu Popescu, George Roșu, Andrei Rusu ,Roberto Pandor, Ioan Mocoiu.

Antrenor: Neluțu Popa.

Într-un alt meci al aceeași serii I a Camponatului Național juniori “D”,LPS Sebeș – CSO Cugir 2-0.

Juniori E: CSO Cugir – C.S. Sebeș 2014 0 – 3 (0 – 3 )

În prima etapă a Campionatului Național rezervat juniorilor “D” respectiv “E”,juniorii clubului CSO Cugir s-au înclinat în ambele partide disputate cu echipele din Sebeș.

Astfel sâmbătă, în deplasarea de la Liceul cu Program Sportiv Sebeș (LPS) Sebeș,juniorii “D” pregătiți de către profesorul Traian Avram au pierdut cu scorul de 0-2 confruntarea cu juniorii din “Arini”

Iar la juniori “E”,echipa pregătită de Traian Avram nu au  putut ține pasul juniorii “E” de la CS Sebeș pregătiți de către profesorul Florian Brumaru și la finaul celor 50 de minute micuții fotbaliști cugireni s-au văzut învinși cu scorul de 0-3,scor realizat încă de la pauza partidei.

Oaspeții au controlat în mare măsură partida chair de la începutul ei,acest lucru realizându-se imediat prin două goluri rapide în minutele (6 și 9) prin jucătorii Ispas și Glonț, același Glonț realizând dubla în minutul 20.

După pauză,toți oaspeții au fost la “cârma” jocului,iar pe dominarea adversarului,cugirenii și-au creat singura ocazie de a înscrie golul de onoare,prin Ollean dar șutul acestuia de la aproximativ 11 m a fost parat de către golkeeper-ul oaspeților Pintilie.

Antrenorii celor două formații au trimis în teren următorii jucători:

CSO Cugir: Alessandro Hohoi,Robert Popa,Alexandru Toruște,Bogdan Macarei,Sergiu Mitea,Robert Bucătariu,Sebastian Ollean,Cosmin Ileasă,Darius Druțulescu.

Antrenor:Traian Avram.

C.S.Sebeș 2014: Daniel Groza,Tudor Pintilie,Răzvan Bădilă,Teodor Fleacă,Iulian Șerb,Dacian Avram,Cristian Ispas,Ștefan Glonț,Dragoș Podean,Dacian Poloșam,Luca Surdea,Tudor Gall.

Antrenor: Florian Brumaru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.