Echipa Aiud Turneu Ungaria37În baza parteneriatului dintre primăriile orașelor Aiud și Gyomaendrod, o selecționată formată din 12 elevi de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” și Colegiul Național ”Bethlen Gabor” Aiud, condusă de prof Florin Hanca și Ferenc Kerekes a participat la un turneu de fotbal în sala în orașul unguresc Gyomanedrod. Competiția, denumită Cupa Bomboanelor a avut loc în perioada 3-5 decembrie și au participat 5 echipe, două din Ungaria, două din România și una din Polonia. Aiudul a terminat turneul pe locul al 4-lea.

Aiudul a onorat invitația orașului înfrățit din Ungaria de a lua parte la acest eveniment. Profesorii Florin Hanca și Ferenc Kerekes au alcătuit o selecționată de 12 elevi, 6 de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” și 6 de la Colegiul Național ”Bethlen Gabor” din Aiud, copii născuți în anul 2002 și mai mici. Experiența a fost una frumoasă și benefică pentru toți participanții, iar oaspeții au fost întâmpinați ca la carte, fiind necesară doar achitarea transportului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Principalul scop al acestui turneu internațional a fost socializarea. Copii și-au făcut prieteni noi și a fost o experiență inedită, majoritatea dintre ei luând parte pentru prima dată la un astfel de eveniment. Am avut parte de condiții excelente și ne bucurăm de acest parteneriat”, a precizat pentru Absport.ro, prof. Florin Hanca.

Iată rezultatele înregistrate de elevii aiudeni:

  • Aiud – Mezobereny 3-3
  • Aiud – Oradea 2-2
  • Aiud – Gyomaendrod 1-6
  • Aiud – Polonia 5-0

Echipa din Aiud s-a clasat pe locul al 4-lea la finalul Cupei Bomboanelor, competiție câștigată de reprezentanta Poloniei. Un alt amănunt interesant este faptul că reprezentanta județului nostru la acest turneu a fost singura dintre cele 5 participante care nu a beneficiat de fotbaliști din cluburi sportive.

Iată lotul selecționatei Aiudeului condus de profesorii Florin Hanca și Ferenc Kerekes: Dragoș Grecu, Vicenzo Di Gaetanos, Robert Szekely, Darius Bic-Mocan, Ovidiu Palosy, Sebastian Stăvar, Nandor Mihacsa, Aron Onisor, Endre Szakacs, Oliver Bardi, Szabolsc Szekely, Aron Tulit.

sursa foto: prof. Florin Hanca

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.