Olimpia Aiud-Inter Ciugud99Olimpia Aiud a bifat a doua victorie consecutivă sub comanda lui Remus Țălnar, după ce a învins Inter Ciugud, scor 1-0 prin reușita lui Felindean din prima repriză (min. 23). Fără Neluțu Sabău în teren, ambiția ”interiștilor” nu a mai fost ca în etapa precedentă, însă din dispozitivul lui Bicheși au lipsit câțiva jucători de bază, precum Simion și Ioan Bran, Andreica sau Dănilă. 

Sub privirile foștilor uniriști Ovidiu Maier și Oliviu Feneșan, Olimpia Aiud a bifat a ldoilea succes consecutiv, după ce în etapa precedentă a câștigat la Energia Săsciori. ”Victima” olimpicilor în cea de a 13-a etapă a fot Inter Ciugud, formație căruia i-au lipsit mai mulți jucători importanți. Aiudul a câștigat cu 1-0 după un gol frumos marcat de Felindean în min. 23 în urma unei centrări a lui Nemeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aiudul s-a jucat cu ocaziile, însă Interul nu a avut forța necesară să revină pe tabelă, poarta lui Hagiu fiind foarte puțin amenințată.

Olimpia Aiud a bifat a 4-a victorie din actualul sezon, acumulând 14 puncte în clasament.

Meci plin de nervi – 3 cartonașe roșii!

Partida de pe Aiudelul a fost una disputată, cu nervi în ambele tabere. Centralul Aron a arătat 3 cartonașe roșii, două pentru Inter Ciugud și unul pentru Olimpia Aiud. Primul eliminat a fost Mircea Oprea, care a văzut două galbene într-un interval de timp scurt. În min 80. Bucur și Șuvaina au fost eliminați direct după ce s-au încăierat la mijlocul terenului.

Lipsa ”Moțului” se vede!

La meciul din etapa trecută Inter CIugud a găzduit partida cu Euro Șpring, un adversar puternic din fotbalul județean. Echipa lui Bicheși s-a impus atunci cu 1-0 datorită ambiției fotbaliștilor prezenți pe teren, care au avut prilejul de a juca alături de fostul internațional român, component al ”Generației de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău. Lipsa acestuia pe teren s-a văzut, Ciugudul fiind lipsită de determinare și soluții în special în atac.

Olimpia Aiud: 1. Hagiu – 17. Ghirca, 2. Bălan, 15. O. Oniga, 5. Nagy, 18. Nemeș, 8. Ilea, 44. Bucur, 21. I. Marian, 13. Horvat, 10. Felindean. Rezerve: 20. Alexa, 6. Pojar, 7. Șimandi, 16. Țălnar, 14. Bordean, 11. K. Oniga. Antrenor Remus Țălnar.

Inter Ciugud: 1. Mureșan – 10. Mărginean, 14. Șuvaina, 2. G. Bran, 3. Oprea, 5. Miclea, 11. Păcurar, 13. Iuoraș, 15. Gherman, 9. Ghib, 7. Oprișan. Rezerve: 12. Bicheși, 8. Ursu, 6. Damian. Antrenor Adrian Bicheși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.