Olimpia Aiud-Surianu Sebes75Meci greu pentru Șurianu Sebeș la Aiud, unde Olimpia a fost o nucă puternică, greu de spart de atacanții adverși, printre care s-a numărat și Valentin Drăgan, fostul ”olimpic”, jucător împrumutat de la formația lui Remus Țălnar. Sebeșul s-a impus cu greu, 1-0 prin golul marcat de N. Găldean în min. 69, la o greșeală colectivă în careul aiudenilor.

Cu aceast rezultat, Sebeșul a revenit pe locul secund în clasament, adunând 25 de puncte cu 5 mai puține față de liderul Viitorul Sântimbru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost una lipsită de spectacol, fără prea mari ocazii la cele două porți, cu două intervenții salutare ale portarului Hagiu. Olimpia a încercat timid să atace, însă fără niciun rezultat spre indignarea fanilor prezenți la acest meci. Tabela a rămas intactă după primele 45 de minute din acest meci.

În a doua repriză Olimpia Aiud s-a dezmeticit și a reușit să îndepărteze pericolul de la poarta lui Hagiu, însă eforturile fotbaliștilor s-au văzut în zadar în min. 69, când Nicolae Găldean a înscris cu un șut de la 15 metri, la o gafă a portarului aiudenilor, care a respins defectuos o centrare.

În min. 75 Olimpia a înscris prin Silea, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Cu această victorie Șurianu rămâne în coasta Viitorului Sântimbru, aflându-se la 5 puncte distanță de lider.

Rușinos… a doua partidă fără moment de reculegere!

Dacă în mod normal în acest weekend era necesar să fie păstrat un moment de reculegere la fiecare partidă din Liga a 4-a în memoria fostului antrenor al CS Ocna Mureș, Gicu Domșa, această măsură a fost luată la nivel național după tragedia cu 27 de morți din centrul capitalei. La acest meci arbitri au trecut peste acest moment, la fel ca la partida de ieri dintre Unirea Alba Iulia și Mureșul Vințu de Jos.

Olimpia Aiud: 12. Hagiu – 2. Sas, 15. O. Oniga, 17. Ghirca, 11. Bălan, 44. Bucur, 21. Ilea, 8. K. Oniga, 13. Horvat, 18. I. Marian, 10. Silea. Rezerve: 3. C. Muntean, 6. Pojar, 20. Bordean, 7. Șimandi, 14. Nemeș, 16. Ciubucă, 5. Țălnar. Antrenor Remus Țălnar.

Șurianu Sebeș: 1. Pop – 13. N. Găldean, 5. Morariu, 16. Trif, 9. Rahovean, 6. Ludwig, 4. Fulea, 10. Lăcătuș, 15. Drăgan, 7. Marcu, 11. Diaconu. Rezerve: 22. Stănilă, 2. Pârvu, 17. Dragomir, 8. I. Găldean, 18. Voica, 3. V. Găldean. Antrenor Doru Oancea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.