Olimpia Aiud-Viitorul Santimbru31Meci slab pe Aiudelul, unde Olimpia Aiud a întâlnit Viitorul Sântimbru, formație care după victoria de astăzi a revenit pe prima poziție și se menține la 3 puncte de Mureșul Vințu de Jos. Sântimbru s-a impus cu 1-0 singura reușit fiind punctată de ”vicleanul” Ioan Pisoiu în min. 69, care a marcat din nou din lovitură liberă, fază la care Hagiu a fost învins cu ușurință. Partida a avut un ritm slab, Olimpia apărându-se bine, ocaziile lipsind cu desăvârșire la ambele porți.

Viitorul Sântimbru a avut emoții cu ambițioasa formație condusă de Remus Țălnar, singura reușită a meciului venind în minutul 69 din picirul experimentatului Ioan Pisoiu, care a punctat din nou din lovitură liberă, fază care a adus victoria în etapa trecută cu Șpringul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză cele două echipe s-au tatonat reciproc, portarii intervenind doar la centrări. Ioan Pisoiu a fost cel mai periculos om al liderului, pe când Olimpia a fost coordonată de Felindean.

La fel s-au purtat ostilitățile și în partea secundă, cu un ușor plus din partea formației lui Dan Comșa, care a forțat deschiderea scorului. Primul semnal a fost dat de Pisoiu, care a driblat doi adversari și a șutat la colțul lung, însă Hagiu a avut un reflex salutar.

În min. 69 s-a produs deschiderea scorului, când Pisoiu a transformat în gol o lovitură liberă de la marginea careului, fază la care Hagiu a fost surprins pe picior greșit și nu a mai putut să intervină.

Viitorul Sântimbru a dorit să închidă meciul, dar Hagiu a mai avut două intervenții bune la Pisoiu și Ștef, iar în cele din urma rezultatul a rămas neschimbat din minutul 69, iar echipa lui Dan Comșa a pus mâna pe 3 puncte importante, pătrându-se la 3 puncte de urmăritoarea Mureșul VInțu de Jos și la 5 lungimi de Șurianu Sebeș.

În min. 87 liderul a tremurat serios când Mardale a reluat pe lângă din poziție favorabilă.

Olimpia Aiud: 28. Hagiu – 8. Ilea, 5. Mardale, 15. Ov. Oniga, 17. Bălan, 10. Silea, 4. Bucur, 18. Vlad, 14. Mureșan, 7. Felindean, 9. Moldovan. Rezerve: 77. Ignat, 6. Pojar, 11. Bordean, 16. Șimandi, 13. C. Muntean, 2. K. Oniga. Antrenor Remus Țălnar.

Viitorul Sântimbru: 1. Barna – 18. Breaz, 15. Sularea, 8. Crișan, 5. C. Ivașcu, 10. Drăghiciu, 9. Pisoiu, 16. Ștef, 6. Goguța, 3. Biro, 9. Pisoiu. Rezerve: 12. Pascu, 2. Trif, 7. Dumbra, 13. Borza, 4. Prundar, 17. Bulgaru, 11. Gruian. Antrenor Dan Comșa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.