Reunire Industria Galda de Jos16Industria Galda de Jos, formație ce reprezintă județul Alba în Seria a 5-a din Liga a 3-a și care a iernat pe poziția a 4-a la doar trei lungimi de liderul Avântul Reghin s-a reunit astăzi sub comanda antrenorului Paul Ciucă. La reunire au participat 23 de jucători, inclusiv D. Popa și Necreală, fotbaliști ale căror împrumuturi au expirat la CIL Blaj și Mureșul Vințu de Jos. Răzvan Frențiu a lipsit după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului.

Pe un frig ”de iarnă”, fotbaliștii Industriei Galda de Jos s-au reunit sub comanda antrenorului Paul Ciucă cu gândul la un retur cât mai bun, împinși de la spate de parcursul frumos din prima parte a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În următoarea perioadă Haiduc și compania vor face exerciții de reacomodare la efort, însă în weekend Industria Galda de Jos va avea parte de primul amical al perioadei de pregătire contra formației CIL Blaj.

”Sperăm la un retur cât mai bun, să fim sănătoși și să câștigăm cât mai multe puncte. Mă bucur că am reușit să păstrăm cei mai buni jucători și sunt mulțumit de lotul meu. Îl așteptăm și pe Silviu Mureșan, care a invocat probleme de sănătate și mai pot exista câteva surprize la nivelul lotului. Vom avea parte și de un cantonament la nivel local, iar atunci vom da maximum în pregătiri”, a precizat Paul Ciucă, tehnicianul Industriei.

De la reunire a lipsit Răzvan Frențiu, fotbalist care a suferit o intervenție chirurgicală ce îl va ține departe de teren aproximativ o lună. La apelul lui Paul Ciucă a răspuns și Filip Morar, fotbalistul care a evoluat în tur la Performanța Ighiu.

Iată lotul prezent la acțiunea de astăzi: Ștef, Olar, Oprița, Haiduc, Man, C. Ivașcu, Goguța, Boancă, Kilin, Bodea, Baghiu, Lungu, Medrea, Lupșan, F. Morar, Cîmpean, Cernea, Cioară, Nicoară, Necreală, Voica, D. Popa, Olălău.

Atacantul Alecu Cioară vizează o plecare la Viitorul Sântimbru, formație pentru care a mai evoluat în turul campionatului trecut. Cele două părți vor purta discuții în perioada următoare, transferul atacantului din Galda, golgheter în Liga a 5-a la echipa a doua a Industriei urmând să suplinească plecarea lui Contor la Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.