Performanta Ighiu-Cetate Deva amical53Performanța Ighiu a suferit a doua înfrângere consecutivă în perioada de pregătire, pierzând într-un amical disputat pe Stadionul Pielaru din Sebes cu 1-3 (0-1) contra formației CNS Cetate Deva. Szabolcs Szekely a ratat un penalty în prima repriă la scorul de 0-0, iar Ghiunghiuș a fost singurul jucător al Ighiului care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, debutând cu gol la noua sa echipă. Pentru Deva au marcat Chelariu, Făgărășanu și Ungureanu.

Meciu frumos la Sebeș, unde Performanța Ighiu și-a întâlnit colega de serie din Liga a 3-a, Cetate Deva, formație de care elevii lui Himcinschi au trecut în turul campionatului cu 2-0. Ighiul s-a aflat în permanență la controlul partidei, însă nu a reușit să marcheze decât o singură dată, pe final de meci, prin nou-venitul Ghiunghiuș. Mai mult, penalty-urile par să fie punctul slab al echipei din Alba, Szabolcs Szekely ratând de la punctul cu var lovitura scoasă de Rodean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cetate Deva a fost mai atentă în atac și a punctat la prima ocazie clară a meciului prin Chelariu, care a fost deschis excelent cu o pasă în adâncime, executându-l pe Bodea la finalul primei reprize.

Performanța a căutat să egaleze în cea de a doua parte, Fetița și Szekely au trecut pe lângă gol, iar Deva a profitat de o bâlbâială în careul lui Bodea și a înscris prin Făgărășanu. Mai mult, oaspeții au inițiat o acțiune din propriul teren cu 10 minute înainte de final și au punctat un gol de efect prin Ungureanu, iar Lazăr a mai avut câteva intervenții salutare în fața fotbaliștilor hunedorreni.

Himcinschi: ”Nu mă îngrijorează rezultatele din amicale”

Performanța Ighiu s-a aflat la primul amical disputat împotriva unei echipe di nLiga a 3-a în perioada de pregătie, elevii pregătiți de Adorian Himcinschi duelându-se cu FC Hermannstadt Sibiu și Mureșul Vințu de Jos. Ighiul a pierdut al doilea meci consecutiv, după 0-1 cu Vințu și 1-3 cu Deva, însă antrenorul echipei nu este îngrijorat de acest aspect.

”Nu mă îngrijorează rezultatele din amicale pentru că noi încă lucrăm fizic foarte mult, iar fotbaliștii sunt obosiți. Avem carențe în joc, însă pot să le îndrept până la începerea campionatului. Sunt mulțumit că am avut două echipe echilibrate din care pot să aleg oricând o formație competititivă. Avem și aspecte bune în joc, avem jucători tehnici care pot să facă diferența, iar aceste teste tocmai pentru asta sunt utile”, a precizat Adorian Himcinschi.

În weekend, sâmbătă de la 10.30, Performanța Ighiu va bifa returul cu Cetate Deva, de această dată în deplasare.

Performanța Ighiu: Bodea – Rodean, O. Turuș, Cornea, Oara (Bălaș), Buda (Fetița), Circov, S. Turuș, Szekely – în prima repriză.

În a doua repriză au mai intrat: Lazăr – Bărculeț, Wainer, Moga, Ghiunghiuș, H. Marian și Himcinschi. Au lipsit Romică David și George Negură, iar D. Mărginean nu a fost folosit.

Cetate Deva: Cobliș – Kelemen, Mitaș, Doda, Doboș, Vaida, Boldea, Făgărășanu, Chelariu, Suciu, Șaucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Si totusi,echipa sta in ROMICA!,HIM,umbla si recupereazal pe Romica,caci cu toate achizitile nu prea se vad in joc!Presule scote banii pana nu-i prea tarziu!adica domn presedinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.