Antrenament Performanta Ighiu29Una din revelațiile Ligii a 3-a, Performanța Ighiu se află în cantonament la Complexul ”Cetate”, unde efectuează două antrenamente zilnice. Dacă în prima parte a zilei jucători sunt storși de puteri de către Adorian Himcinschi în exercițiile fizice, antrenamentul de după-masa cuprinde și obiectul muncii spre satisfacția lui Turuș și compania.

Pe lângă muncă, Performanța Ighiu se ajută și de voia bună la antrenamente, iar toți cei implicați în cadrul acestui proiect se pregătesc cu seriozitate în vederea realizării unui retur bun. Nou veniții au fost integrați excelent sub comanda lui Adorian Himcinschi, tehnicianul declarându-se foarte mulțumit de transferurile realizate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Avem un lot foarte bun cu dubluri pe posturi și concurența va fi acerbă. Toți jucătorii care au venit în iarnă s-au integrat și pun serios umărul la antrenamente”, a declarat Adorian Himcinschi.

La jocul școală de ieri, unul dintre fotbaliștii care a strălucit a fost Claudiu Oara, mijlocașul de profil ofensiv arătându-și adevărata valoare, inițiind multe acțiuni pe atacul echipei sale. În planurile antrenorului de la Ighiu nu intră însă ”careul” împrumutat la Mureșul Vințu de Jos în vara trecută. Astfel, Marius Cristea, Pamfil Hîrciagă, Robert Morar și Dan Nemeș vor avea parte de o pauză din cauză că au bifat deja două formații în actualul sezon.

”Nu am nicio soluție cu jucătorii împrumutați la Mureșul Vințu de Jos. Ei nu intră în planurile mele, cu toate că au avut mai multe șanse. Tocmai de aceea i-am împrumutat pentru a mă convinge să îi readuc la echipă”, a punctat Adorian Himcinschi.

De la antrenamentul de ieri au lipsit Bogdan Bărculeț (probleme cu școala), Ionuț Stan (se află în perioada de refacere) și Cornea (plecat la lotul național).

În altă ordine de idei, Performanța Ighiu caută să transfere încă un portar după locul lăsat liber de Baba, care a renunțat la cariera de fotbalist. Jucătorii Ighiului pot fi văzuți la muncă, sâmbătă într-un amical cu FC Hermannstadt Sibiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.