Performanta Ighiu-Millenium Giarmata98Performanța Ighiu a călcat a doua oară consecutiv strâmb, remizând pe teren propriu cu ultima clasată, scor 1-1 (1-1, la pauză). Millenium Giarmata a reușit un defensiv aproape perfect în fața viceliderului și va pleca în Timiș cu un punct muncit. După 1-5 la Timișoara, Ighiul nu a reușit să și curețe rănile cu ”lanterna roșie”, Romică David ratând câteva ocazii importante de gol. Fetița a punctat ăentru Ighiu în min. 14 din penalty, iar oaspeții au deschis scorul în min. 11 prin Blănaru.

Chiar dacă mulți se așteptau ca Giarmata să fie un ”pansament” pentru rănile lăsate de șecul cu Poli Timișoara, partida cu ”lanterna roșie” a fost una dificilă, în care oaspeții au fost extrem de bătăioși și au luptat pentru fiecare balon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ba chiar mai mult, timișenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 10, când Blănaru a fost angajat excelent între Potopea și Turuș de Corlățeanu, iar vârful ultimei clasate l-a executat cu sânge rece pe Bodea, cu un șut perfect la colțul lung.

Bucuria Giarmatei a durat doar 4 minute, când Bărculeț a fost faultat în careu, centralul indicând punctul cu var. Fetița a confiscat balonul și a restabilit egalitate pe Stadionul ”Cetate”.

Odată cu această reușită Performanța Ighiu a trecut la controlul jocului și au început să apară și ocaziile la poarta lui Luca. Cea mai mare a primei reprize i-a aparținut lui Romică David, acesta fiind angajat excelent în adâncime, driblând un adversar a șutat de puțin pe lângă poarta adversarilor din Timiș.

Fetița și-a trecut și el în cont o ratare importantă, acesta a tras pe lângă din mijlocul careului, trecând pe lângă dublă.

Jocul s-a mai echilibrat după pauză, oaspeții au fost interesați mai mult de faza defenisvă, iar din acest motiv construcția Ighiului a fost blocată în dese rânduri.

În minutul 54, Szekely a scăpat singur cu Luca, însă a tras în portarul Giarmatei, mingea i-a revenit și atacantul venit de la UTA Arad i-a pasat lui Romică David, golgheterul Ighiului ratând o ocazie monumentală, trăgând pestecu toată poarta goală în față.

Același Romică David a mai ratat o ocazie importantă în contul echipei sale, fiind înlocuit în cele din urmă cu Circov. Performanța Ighiu a căutat golul victoriei, însă oaspeții s-au apărat exemplar și au izbutit să scoată un punct pe terenul viceliderului.

Performanța Ighiu înregistrează al doilea rezultat negativ consecutiv, după 1-5 la Timișoara, elevii lui Adorian Himcinschi au suferit un semieșec pe teren propriu, 1-1 cu ultima clasată, Millenium Giarmata.

Performanța Ighiu are 51 de puncte, fiind egalată de Metalurgistul Cugir, formație care săptămâna viitoare ga găzdui derby-ul județean din Liga a 3-a sub Drăgana.

Performanța Ighiu: 22. Bodea –  13. Rodean, O. Turuș, 3. Potopea, 2. Cornea, 88. Moga, 7. Fetița,  23. Oniche, 27. Bărculeț, 9. R. David, 14. S. Szekely. Rezerve: 1. Baba – 84. Weiner, 89. Circov, 6. Buda, 20. Oara, 29. Ghiunghiuiș. Antrenor Adorian Himcinschi.

Millenium Giarmata: 12. Luca – 16. Mihălceanu, 2. Soare, 19. R. Artimon, 18. Petri, 94. Domșa, 10. Corlățeanu, 17. Mașniță, 27. Diarra, 20. Blănaru, 9. Trifu. Rezerve: 15. Ciobănică – 7. S. Stoica, 11. Dumiter, 8. Olariu, 5. Leuca. Antrenor Sorin Badea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.