Performanta Ighiu - Becicherecu51Performanța Ighiu a remizat, 0-0, cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Echipa pregătit de Adorian Himcinschi a fost mai periculoasă însă le-a lipsit golul, dar și curajul de a încerca poarta adversă cu șuturi de la distanță. Pe parcursul meciului Ighiul a solicitat trei lovituri de la 11 metri.

În prima repriză ocaziile au fost puține la ambele porți, însă atunci când s-au apropiat cele două formații au făcut-o periculos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai întâi Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic a lovit transversala dintr-o centrare, iar la faza următoare Rodean a respins din fața porții goale, în vreme ce la poarta lui Mikloș, Romică David a solicitat lovitură de la 11 metri, în minutul 41.

Partea secundă a început cu Performanța în atac. Elevii lui Adorian Himcinschi au presat, iar Bogdan Bărculeț a trimis periculos spre poarta lui Mikloș în minutul 57, însă goalkeeper-ul oaspeților a prins șutul puternic expediat de mijlocașul stânga al Performanței.

În minutul 64, nou-intratul Rareș Moga centrează excelent pentru Silviu Turuș, atacantul gazdelor trimite cu capul pe direția lui Mikloș care prinde în doi timpi. Performanța Ighiu solicită din nou lovitură de la 11 metri la un duel dintre Bărculeț și Robert Artimon.

Pe final Romică David scapă singur cu Mikloș, dar îl ia la țintă pe portarul oaspeților.

Iată cele două distribuții: 

Performanța Ighiu: Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Cornea – Fetița, Bălaș, Negură, B. Bărculeț, S. Turuș și R. David.

Rezerve: Bodea – Toma, Moga, Oniche, F. Morar, A. Buda, Giurgiu.

Antrenor: Adorian Himcinschi

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic:  Mikloș – Todorov, Zurbagiu, P. Niță, I. Bîrză, Radu, Silaghi, Negruț, Motrean, Artimon și Luță.

Rezerve: Bănică, Mărginean, A. Culda, Cioancă, Tăbăcaru, Nicoară.

Antrenor: Sorin Bălu. 

Performanta Ighiu - Becicherecu36Himcinschi inspirat cu Moga!

În debutul reprizei secunde antrenorul gazdelor, Adorian Himcinschi, a făcut o mutare inspirată. L-a scos din teren pe Fetița și l-a introdus pe Rareș Moga. Odată cu intrarea minionului mijlocaș, Performanța Ighiu a fost mult mai periculoasă în flancul drept, elevii lui „Him” primind centrări excelente în fața porții.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.