Industria Sarmei Campia Turzii-Perfomanta Ighiu 66Performanța Ighiu s-a calificat în turul următor al Cupei României, după ce a trecut cu 2-1 (2-0), în deplasare, de Industria Sârmei Câmpia Turzii, câștigătoarea Cupei României – faza pe județul Cluj. Echipa lui Adorian Himcinschi a dominat copios confruntarea, însă a ratat o sumedenie de ocazii din poziții favorabile, fapt care l-a iritat pe tehnicianul divizionarei terțe din Alba. Golurile au fost marcate de Făgărășanu (28), F. Himcinschi (45), Szekely (81, 85), respectiv Voiculeț (65 – eurogol din foarfecă).

”Mașinăria” de fotbal a lui Adorian Himcinschi s-a bazat încă de la primul fluier al arbitrului pe un joc prelungit de pase, plimbând mingea din tușă în tușă, căutând spații pentru Romică David și Fabian Himcinschi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ofensiva Ighiului nu a prins o zi foarte bună, fiind surprinsă în repetate rândrui în poziție de ofsaid sau ratând din ocazii clare.

Primul semnal de alarmă l-a tras Bold, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, centrarea acestuia din minutul 8 trecând prin fața porții, mingea fugind parcă de David și Himcinschi.

Romică David a ratat din poziție de unu la unu cu portarul advers, iar Florin Dan a oferit prima ocazie a gazdelor în minutul 12.

Himcinschi a mai ratat o ocazie în urma unei învălmășeale în careu, și cu toate că Performanța domina terenul, golul întârzia să apară.

  • Făgărășanu a pus-o la ”paianjeni” și a oferit un asist

În minutul 27, Fabian Himcinschi a sprintat pe un culoar găsit în centrul defensivei adverse, dar acesta a fost faultat la marginea careului. Făgărășanu a confiscat balonul, și-a pregătit execuția și a tras puternic și plasat exact în vinclu, fără șanse pentru goalkeeper-ul Sârmei.

Raidurile ofensive ale lui Bold au mai semănat panică în centrul careului Câmpiei, iar în minutul 45, Făgărășanu a driblat scurt, a intrat în careu și a pasat decisiv pentru Fabian Himcinschi, iar fostul vârf al Unirii Alba Iulia a mărit avantajul echipei sale din poziție favorabilă.

  • Relaxare în repriza secundă!

Imediat după pauză Industria Sârmei a reușit să mai echilibreze jocul, și cu toate astea Ighiul a mai ratat câteva ocazii. Cea mai mare dintre acestea i-a aparținut lui Fetița, acesta fiind lăasat singur cu poarta goală în față de o pasă a lui Bold, însă mijlocașul Ighiului nu și-a calculat corect pașii și a fost deposedat în momentul preluării.

Profitând de relaxarea elevilor lui Adorian Himcinschi, Sârma a început să conteze în ofensivă, iar Voiculeț a tras de două ori pe direcția lui Tiut.

În minutul 65 al partidei, atacantul Câmpiei Turzii a reușit să înscrie golul de onoare al gazdelor, dintr-o foarfecă pe spate, execuție de efect a ”nouarului” din Cluj.

  • Dubla lui Szekely a tăiat suspansul!

Sârma a căutat golul egalizator și s-a avântat în atac, dar meciul a fost tranșat de un fotbalist experimentat. În minutul 81, Mintaș a recentrat cu capul în careu, iar Szekely a punctat din cădere la colțul lung.

Atacantul originar din Aiud a reușit dubla în minutul 85, marcând cu un șut lobat din afara careului în poarta goală a Industriei.

ISCT: 1. R. Moldovan – 2. Marcu, 7. Șoancă, 20. Bucur, 10. F. Dan, 9. Voiculeț, 16. Oroian, 21. Babă, 8. Tescar, 13. Balint, 3. Popa. Rezerve: 11. Czuli, 6. Kiesz, 19. Mocan, 22. Rusu, 2. Curta, 17. Kovacs, 15. M. Moldovan. Antrenor Valentin Șandru.

Performanța Ighiu: 1. Tiut – 8. Bold, 89. Mintaș, 29. Vlădia, 2. Cornea – 7. Fetița, 88. Poiană, 97. Boldea, 23. Făgărășan, 84. F. Himcinschi, 9. R. David. Rezerve: 12. Miklos, 25. Szekely, 13. Toma, 16. O. Turuș, 10. Circov, 27. Cherecheș, 20. Gâț. Antrenor Adorian Himcinschi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.