Reunire Performanta Ighiu58Cu 9 transferuri noi, Performanța Ighiu s-a reunit luni după-masa, la baza sportivă patronată de antrenorul ighienilor, Adorian Himcinschi. Toți nou-veniții au răspuns prezent la primul antrenament, unul de reacomodare la efort, la fel cum va fi întreaga săptămână a divizionarei terțe. Adorian Himcinschi a precizat că a așteptat cu nerăbdare reluarea pregătirilor și speră el ca noul sezon să fie unul perfect pentru formația sa, dorindu-și promovarea în eșalonul secund.

Adorian Himcinschi a sunat adunarea, după o binemeritată vacanță, iar elevii săi din sezonul trecut, precum și noile transferuri au răspuns ”prezent” la startul unei noi provocări. Deși reunirea era programată la Stadionul ”Cetate”, programul divizionarei terțe a fost încurcat de startul pregătirilor din tabăra Unirii Alba Iulia, alegându-se varianta sinteticului deținut de Himcinschi, amplasat în curtea Colegiului ”Dorin Pavel” Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fețele noi au început acomodare!

Nu mai puțin de 9 jucători a transferat Performanța Ighiu în pauza competițională, mai mult sau mai puțini recunoscuți la nivelul fotbalului județean. Aceștia au venit cu încredere la noua lor echipă și Ighiul a început o nouă etapă, urmând ca nou-veniții să fie angrenați rapid în vestiar, dar și în planurile formației.

Călin Tiut și Florin Bold (ambii Metalurgistul Cugir), Mario Boldea, Bogdan Mintaș și Andrei Făgărășanu (toți Cetate Deva), Flavius Vlădia și Cristian Poiană (ambii CSM Lugoj), Fabian Himcinschi (Dunărea Călărași) și Alexandru Cherecheș (Național Sebiș) s-au aflat pentru prima dată sub comanda lui Adorian Himcinschi la Performanța Ighiu, dintre aceștia mai lucrând cu fostul antrenor al Unirii Alba Iulia doar fiul său, Fabian, precum și Călin Tiut.

Adorian Himcinschi a precizat că dorește să mai efectueze două transferuri, un senior precum și un juniori, după ce împrumutul lui Rodean de la Unirea Alba Iulia este în stand-by.

Himcinschi: ”Vrem să câștigăm fiecare meci și la sfârșit să ne bucurăm! Credeți ce vreți prin asta”, a declarat cu o urmă de umor antrenorul Ighiului.

Adorian Himcinschi a precizat că a așteptat cu nerăbdare finalul vacanței și își dorește să rodeze cât mai rapid lotul pe care îl are sub bagheta sa. Convins că are fotbaliști puternici și valoroși în echipă, Himcinschi are acum misiunea de a lega o echipă și a a face lucruile să se îndrepte către obiectivul mult visat – Liga a 2-a.

„Ne găsim la startul pregătirii! Ne așpteaptă o perioadă dificilă, vom munci mult și sper eu ca prima etapă să ne găsească la parametri maximali. Așa cum am mai spus-o, ne dorim să câștigăm fiecare meci, iar la final să ne bucurăm împreună! Credeți ce vreți prin asta”, a precizat Adorian Himcinschi, făcând referire la obiectivul din următorul sezon al formației sale.

Iată lotul prezent la reunire: Roberto Bodea și Călin Tiut (portari) – Ovidiu Turuș, Eduard Cornea, George Negură, Alexandru Circov, George Toma, Szabolcs Szekely, Silviu Turuș, Romică David, Elias Wainer, Claudiu Oară, Florin Bold, Mario Boldea, Bogdan Mintaș, Andrei Făgărășanu, Flavius Vlădia, Cristian Poiană, Fabian Himcinschi, Alexandru Cherecheș.

Au lipsit din motive diverse: Răzvan Fetița și Rareș Moga, iar Andreas Buda nu mai face parte din planurile oficialilor, Bogdan Rodean nu și-a rezolvat împrumutul de la Unirea Alba Iulia și Rareș Baba nu știe dacă va mai continua în cariera de fotbalist!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Astia viseaza la liga 2-a,dar in schimb la capitolul imagine sunt pe la liga 5-a.Fiecare a venit imbracat cu ce a gasit pe acasa. Fratilor,modul ”profesionist”in care sunteti tratati,ar trebui sa va dea de gandit. Anul asta nu ve ti prinde primele 3 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.