antrenament-performanta-ighiu75Adorian Himcinschi este ”istorie” la Performanța Ighiu, care de două zile se pregătește sub comanda lui Vasile Ursu. Atmosfera este una ”OK”, băieții sunt cu zâmbetul pe buze, iar noul tehnician a precizat că va face totul cu putință pentru a câștiga următoarele două partide, cu Cermeiul și Unirea Alba Iulia. Bold nu s-a prezentat la antrenamentul de marți, acesta solicitându-și documentele pentru a deveni jucător liber, iar Mintaș a fost scos din vestiar de Vasile Ursu, urmând ca fundașul să solicite același lucru precum Bold.

Aproape o oră a durat și ședința de marți, ținută în vestiar la Oarda, unde Vasile Ursu încearcă să își impună propriile idei referitoare la fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Atmosferă este bună, băieții sunt cu zâmbetul pe buze, sper să rămână așa! Le-am explicat băieților care este situația în momentul de față, cum stau lucrurile și trebuie să mergem mai departe. Se întâmplă astfel de lucruri și la echipe mari, dar și la echipe mici, așa cum suntem noi”, a precizat Vasile Ursu.

Fostul tehnician al republicanilor Unirii Alba Iulia și fost director sportiv la Ighiu în mandatul lui Himcinschi, Vasile Ursu pare să fi dat milităria jos din pod, acesta anunțându-i pe Bold și Mintaș că nu fac parte din planurile sale.

„Nu pot lucra cu oameni care nu au caracter (n.a. – referitor la Mintaș). El nu mai poate fi la echipă din motive de comportament. Bold a refuzat să se prezinte la antrenament și va suporta consecințe. El a spus că discută cu conducerea să nu mai vină, Mintaș la fel. După părerea mea cred că este mai bine așa pentru ei”, a adăugat Vasile Ursu.

Noul tehnician al Performanței a vorbit și despre planurile pe teremen scurt pe care le are la echipă.

„Avem două meciuri grele, cu Cermei și Unirea, dar sper să ne revenim și să fie o altă atmosferă la echipă. Le-am cerut doar să aibă atitudine din primul până în utimul minut și să să dăruiască. Multe nu sunt de schimbat, dar pe parcurs sper să reglementăm problemele, adică să nu mai primim goluri”, a declarat Vasile Ursu.

Am stat de vorbă și cu jucătorii echipei, aceștia precizând la unison că atmosfera este una destul de bună și că vor face tot posibilul să aducă echipa pe linia de plutire, după ultimele evoluții.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Mai , dar ce competenta aveti voi sa catalogati oamenii asa fara sa aveti date certe despre pregatirea lor ?! Cat rachiu si bere ai baut tu acolo in groapa de ai ramas cu sechele dl. Alin – Mihai ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.