IMG_0150Terenul din Oarda de Jos a găzduit în această dimineață partida amicală dintre Performanța Ighiu și Viitorul Soporu de Câmpie (Liga a V-a, Cluj), partidă care s-a încheiat după 45 de minute, deoarece adversarul nu a opus rezistența scontată de gazde, iar actul secund a continuat cu un „joc școală”. 

Scorul a fost deschis de Romică David în minutul 7, atacantul gazdelor a mai marcat de încă două ori în minutele 22 și 27, tabela mai fiind completată de Silviu Turuș (minut.15, 17 și 24), Alexandru Giurgiu (min. 20) și Filip Morar (min.40). Pentru oaspeți a marcat Zăhan în minutul 48.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La pauză Adorian Himcinschi a decis că este mai util pentru elevii săi să continue partea secundă cu un „joc școală”, rulând astfel întreg lotul.

„Am avut destule reușite, am ales un adversar mai modest tocmai în ideea de a ne perfecta lucrurile pregătite pentru prima etapă de campionat. A fost un test util și pot să mă declar mulțumit”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

IMG_0133Adorian Himcinschi: „Există posibilitatea să mai apară câteva achiziții”

Performanța Ighiu mai are o săptămână până la debutul noului sezon, iar antrenorul Adorian Himcinschi consideră că echipa lui e pregătită de Liga a III-a, chiar dacă Ighiul se află la debutul în eșalonul terț.

„Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri și trebuie să începem cu primul. Din anumite puncte de vedere aș fi preferat cealaltă serie, din alte puncte o prefer pe cea în care suntem. Avem un lot valoros și numeros, dar există posibilitatea ca în zilele următoare să mai apară câteva achiziții”, a mai punctat Adorian Himcinschi.

Marius Cristea tot mai aproape de Mureșul Vințu de Jos

Rezervă în jocul cu Viitorul Soporu de Câmpie, mijlocașul Marius Cristea este aproape de o revenire la echipa lui Manea, în vreme ce Stelea de la ASC Pianu este dorit de antrenorul formației din Ighiu.

Performanța Ighiu va debuta în  Liga a III-a pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia contra formației Pandurii II Târgu Jiu, într-o partidă ce va avea loc pe 29 august.

Au fost folosite următoarele distribuții:

Performanta Ighiu Viitoru 2014 Soporu de

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.