S-a tras cortina peste cea de-a 8-a ediție a Campionatului Munților Apuseni! Noua „regină” a minifotbalului din Apuseni este Poiana Vadului, câștigătoare în premieră a competiției, după un 2-0, în finală, cu Lupșa. La copii, trofeu la fost cuerit de Bistra, după 2-0, cu gazdele de la Vadu Moților, iar juniorii din Bistra s-au bucurat a 2-a oară de câștigarea Campionatului Munților Apuseni.

Vadu Moților a găzduit faza finală a celei de a 8-a ediții a Campionatului Munților Apuseni! Duminică, moții au asistat la spectacolul de pe teren, propus de cele 4 finale, mici și mari, precum și lupta acerbă petnru marele trofeu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala mică la copii, Ciuruleasa s-a impus la lovituri de departajare, scor 6-5, după 3-3 în timpul regulamentar cu Sălciua. În finala mre, Bistra a câștigat cu 2-0 în fața gazdelor de la Vadu Moților și au sărbătorit câștigarea celui de-al doilea trofeu din istoria echipei.

Clasamentul final al competiției arata astfel: 1. Bistra; 2. Vadu Moților; 3. Ciuruleasa; 4. Sălciua.

La seniori, Horea a câștigat medaliile de brnz, după o victorie categorică în finala mică, 6-1, în fața gazdelor din Vadu. Trofeul a mers în premieră la Poiana Vadului, care s-a impus cu 2-0 în finala cu Lupșa. 

Iată configurația finală a turneului: 1. Poiana Vadului; 2. Lupșa; 3. Horea; 4. Vadu Moților.


  • Romică David – golgeterul competiției!

La fel ca în fiecare an, Asociația Județeană de Fotbal Alba a înmânat și premii individuale. Romică David, fotbalist din Liga a 3-a, legitimat la Galda de Jos, care se pregătește cu Cetate Deva a devenit golgeterul competiției. Un alt nume sonor este cel al lui Raul Birciu, fotbalist legitimat la Ripensia Timișoara, în Liga a 2-a, care a fost desemnt MVP-ul turneului.

Seniori

  • Golgeter: Romică David – Lupșa
  • Jucătorul Campionatului: Raul Briciu – Poiana Vadului
  • Portarul turneului: Claudiu Joldeș – Vadu Moților

Copii

  • Golgeter: Mihai Dehelean – Vadu Moților
  • Jucătorul Campionatului: Antonio Bradu – Bistra
  • Portarul turneului: Sergiu Bistraie – Vadu Moților

Iată loturile celor două campioane:

Poiana Vadului (seniori): Dorel Lazăr, Raul Briciu, Remus Captiu, Andrei Burz, Dacian Burz, Adrian Avram, Ilia Avram, Ionut Captiu, Darius Cristea, Adrian Beleiu, Ioan Lazăr, Darius Gheorghe, Eusebiu Tolomeiu, Marius Avram, Claudiu Beleiu. Antrenor Cosmin Tolomeiu.

Bistra (copii): Călin Mătășer, Cătălin Paven, Cosmin Balea, Codrin Hudrea, Antonio Bradu, Robert Dragea, Nicolea Popa, Eduard Corcheș, Bogdan Paven, Darius Goia, Cătălin Muntea, Robert Ciorea, Cătălin Balea, Vlăduț, Ciorea. Antrenor Tiberiu Boca.

sursa foto: AJF Alba (facebook.com)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.