FC Micesti - Hidromecanica Sugag100La derby-ul de la Micești, dintre FC Micești și Hidromecanica Șugag a fost la un pas să se petreacă o adevărată tragedie. În minutul 44, portarul echipei din Șugag, Mihai Morariu (21 de ani) a ieșit pe o centrare, fază la care George Aldea a marcat golul trei, și în urma plonjonului, goalkeeper-ul Mihai Morariu a rămas întins pe gazon. 

UPDATE: Transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, portarul echipei Hidromecanica Șugag, Mihai Morariu a fost externat pe propria semnătură, refuzând să rămână internat. Acesta s-a ales cu o contuzie hemitorace stânga și va avea nevoie de o pauză de 10 zile pentru a se reface. „Mihai este bine. Suntem fericiți că nu a fost ceva mai grav, iar în scurt timp va reveni în sânul echipei”, a precizat Ioan Budin, delegatul echipei. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Accidentarea acestuia pare să fie una extrem de serioasă deoarece pentru a i se acorda îngrijiri medicale s-a apelat la intervenția unei ambulanțe, iar medicii i-au acordat primul ajutor minute bune.

Este foarte important faptul că goalkeeper-ul a fost tot timpul conștient și își putea mișca atât mâinile cât și picioarele, semn că nu vorbim despre o fractură. Totuși Morariu a fost transportat la spital pentru analize amănunțite, iar conform medicilor de la fața locului pare să fie vorba de o problemă la coaste.

În urmă cu 2 ani, mai excat pe 11 septembrie 2013, portarul Cristea (goalkeeper-ul titular din tabăra echipei FC Micești) a fost la un pas să-și piardă viața la meciul cu Decebal Cricău, norocul a fost că antrenor era Mihai Manea, iar acesta i-a salvat viața lui Nicolae Cristea.

REVENIM CU AMĂNUNTE!

FC Micesti - Hidromecanica Sugag100 FC Micesti - Hidromecanica Sugag96 FC Micesti - Hidromecanica Sugag95 FC Micesti - Hidromecanica Sugag93 FC Micesti - Hidromecanica Sugag98 FC Micesti - Hidromecanica Sugag108 FC Micesti - Hidromecanica Sugag107 FC Micesti - Hidromecanica Sugag108

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.