Antrenament Muresul Vintu de Jos71Era Mănăilă este apusă la Mureșul Vințu de Jos, iar Ștefan Fogoroși a fost numit ieri, noul șef al vestiarului la nou-promovata în Liga a 3-a. Antrenorul albaiulian revine în eșalonul terț după o pauză de aproape 4 ani, ultima dată fiind tehnician la Arieșul Turda. Fogoroși a făcut cunștință marți, cu noii săi elevi și a precizat că pleacă la un nou drum cu gânduri bune și speranța că va reuși să păstreze întreg lotul actual pentru a face față la nivelul eșalonului terț.

Deși Dan Mănăilă aștepta telefonul care îl reactiva la Mureșul Vințu de Jos joc, acesta nu a mai venit și echipa are de marți, un nou antrenor în persoana lui Ștefan Fogoroși, tehnician recunoscut pentru munca sa la nivelul întreg fotbalului național. Fane Fgoroși a condus marți, primul antrenament al Vințului, la care au fost prezenți aproape toți fotbaliștii din sezonul trecut al campioanei județului Alba, cu excepția lui Dani Ianc, Iulian Iclănzan, Cristi Preda, Răzvan Dulap și Florin Stelea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă aceștia, la prima ședință de pregătire au mai participat un portar originar din Zlatna, Filip Morar, Andrei Crăciun (Unirea Juniors) și Andrei Ianc (revenit după o accidentare).

„Am ajuns la o înțelegere cu oficialii echipei Mureșul Vințu de Jos, iar acum am început antrenamentele. Mă bucur că au fost majoritatea jucătorilor din vechiul lot, eu am nevoie de toți jucătorii, dar faptul că au fost aproape toți la primul antrenament asta îmi dă încredere. Am preluat un lot valoros și am încredere că putem lucra bine împreună. Sper să ne înțelegem bine, jucătorii să perceapă ce le transmit eu și să joace ceea ce îmi doresc eu”, a decalrat Ștefan Fogoroși, noul antrenor al Mureșului Vințu de Jos.

Mai multe declarații ale tehnicianului care a prelaut Vințu de Jos, puteți urmări în curusl zilei de astăzi, pe Absport.ro, într-un interviu video.

Vințu vrea centru de copii și juniori!

Mureșul Vințu de Jos încearcă să acorde o mai mare importanță fotbaliștilor tineri, iar în acest sens a fost chemat la discuții antrenorul Alexandru Kalanyos, care ar urma să se ocupe de copii și juniorii clubului. Cele două părți nu au ajuns încă la o înțelegere, însă antrenorul albaiulian s-a decalrat încântat de acest proiect.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.