IMG_1674ASC Pianu a câștigat la scor partida de la Teiuș, unde echipa antrenată de tânărul cuplu de antrenori Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă s-a impus cu 4-0, la capătul unui meci dominat de vizitatori. 

Start lansat pentru ASC Pianu 2013, formație ce a arătat o altă atitudine în prima etapă a returului, asta în ciuda faptului că în pauza de iarnă gruparea de pe locul trei a pierdut câțiva jucători importanți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost desschis de Râșniță, în minutul 20, mijlocașul „alb-verzilor” a înscris cu un șut de la 20 de metri, balonul intrând în poartă, după ce a fost deviat de Macarie. În minutul 23, Rapid CFR Teiuș trimite mingea în bara porții lui Cocârcă, iar la faza imediat următoare, Neag îi trimite o pasă ideală lui Șandru, iar atacantul pienarilor îndeplinește o simplă formalitate.

După pauză gazdele nu au mai contat în atac, iar ASC  Pianu a mai marcat de două ori. În minutul 53, Dănuț Diaconu a înscris din lovitură liberă, fază la care și portarul Macarie poartă o parte din vină.

În minutul 67, Șandru  marchează din nou și realizează dubla, iar scorul devenea 0-4, stabilind scorul final.

Rapid CFR Teiuș: Macarie – Breaz, G. Costea, I. Popa, Lazăr, Domșa, B. Popa, R. Muntean, Al. Costea, Gherghely, C. Cristea.
Rezerve: Ciocan – Perța, Barbu, Vaida, Avram,  Cetean.
Antrenor: Ovidiu Coardoș

ASC Pianu: Cocârcă – Al. Furdui, Oltean, Arcaș – Bocșa, Gh. Rîșniță, N. Neag, Al. Șandru, Ghib, Vl. Constantin, Diaconu.
Rezerve: Cl. Furdui, Demetercă, Ad. Furdui, Miheț.
Antrenor: Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

Gazdele au jucat cu libero

Schimbarea antrenorului Radu Andone de la echipa Rapid CFR Teiuș pare să afecteze serios evoluția echipei gazdă. Noul tehnician al ceferiștilor, Ovidiu Coardoș, a adoptat o tactică am putea spune învechită, folosindu-l pe Georgian Costea pe postul de libero.

Această mutare poate fi argumentată de faptul că în pauza competițională teiușenii au pierdut o serie de jucători importanți.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Domnu asa zis ziarist ,daca in opinia ta a juca cu doi oameni la marcaj inseamna ca joci cu libero inseamna ca adopti o tehnica invechita de a relata cronica unui joc.

  2. Nu am jucat cu libero,pur si simplu colegii mei din aparare,si nu numai ei,nu au putut alerga din cauza lipsei de pregatire,dat fiind faptul ca avem doua antrenamente fizice efectuate,,nestiind nici macar daca mai continuam sau nu.Doi jucatori au intrat in teren accidentati,ca sa fim la numar.Toate aceste probleme reale ne-au facut sa evoluam slab,dar nu ne puteti acuza ca am jucat cu libero.Un lucru stim,si acela ca nu vom renunta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.