Rapid CFR Teius-Dalia Sport Daia Romana92Meci slab la Teiuș unde formația locală Rapid CFR a întâlnit Dalia Sport Daia Română, în etapa a 11-a din Liga a 4-a. Partida a fost una de uzură, echipele s-au tatonat reciproc, însă fără prea mari realizări, Teiușul aducând toate ele 3 puncte acasă pe final de meci. Singurul gol al partidei a fost marcat de Drăgoi în min. 89. Întâlnirea a reprezentat un real examen pentru cei doi antrenori, atât Radu Andone cât și Fane Fogoroși fiind recunoscuți pentru felul în care își blochează adversarii.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor de la București, dar și a fostului antrenor de la CS Ocna Mureș, Gicu Domșa. Jocul slab al celor două formații s-a datorat și stării precare a terenului din Teiuș. Echipa lui Radu Andone a controlat pe alocuri partida și a avut câteva ocazii la poartă, însă fără prea mari emoții pentru Pojar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, Macarie a avut două intervenții salutare, una dificilă la o lovitură liberă exeutată de Coman.

În al doilea mitan, Rapid CFR Teiuș s-a avântat în atac, iar Daia a încercat să surprindă pe contraatac, fără ocazii importante pentru cele două combatante.

La cea mai periculoasă ocazie a meciului, venită abia în min. 89, Drăgoi a reușit să marcheze din centrarea lui Cristea.

Rapid CFR Teiuș: 89. Macarie – 3. N. Pop, 19. Dâscă, 5. Cerghedean, 4. Puia, 21. R. Domșa, 7. Goangă, 11. Drăgoi, 96. M. Domșa, 10. Juncan, 9. Cristea. Rezerve: 8. Lazăr, 15. Popa, 12. Perța, 6. Breaz, Avram. Antrenor Radu Andone.

Dalia Sport Daia Română: 12. Pojar – 5. Stoica, 18. Pop, 6. Cătălina, 4. Hileagă, 3. Cocoară, 17. Deaconu, 9. Coman, 13. Brânză, 14. Grigore, 11. Birk. Rezerve: 1. Man, 15. Cibu, 2. Mureșan, 8. Mihălțan, 7. Stoia. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Pai e “gara mica sau gata mare “? Odată e asa odată e altfel :))

    Bai asta din sătuc, ați avut și voi noroc de o zi proasta și ai dat 5.bv vouă numai aveți grija sa rămâneți acolo nu mai trăiri din amintiri pentru ca o sa va dați cu capu de pământ și de acolo sus sar putea sa doara tare. Hai noroc sa trăiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.