7Mureșul Vințu de Jos a trecut pe locul secund după victoria 5-1 obținută pe terenul celor de la Teiuș. Lipsită de aportul unor jucători importanți, Mureșul a reușit să câșige pe un teren pe care se obțin puncte cu dificultate.

Fără Fântână, A. Ianc, Javla, Răcătăian, Gavrilă, Ionuț Grozav, echipa pregătită de Mihai Manea și Raul Oargă s-a impus fără drept de apel în „Gara Mare” și va ierna pe locul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Teiușul a început bine meciul cu Mureșul Vințu de Jos, Trif a trimis mingea în bara porții apărată de Ignat, în minutul 2, însă în minutul 6, Albu trimite o centrare care-l surprinde pe Macarie și balonul intră în plasa porții.

Până la pauză Teiușul a forțat în atac, iar Marcel Domșa a trimis mingea în poartă din poziție ideală.

În minutul 51, Paul Muntean transformă penalty-ul obținut de Claudiu Oară. Scorul a fost 2-1, în minutul 57, când Casian Trifa a trimis un șut plasat în dreapta lui Vlad Ignat.

Avea să fie 3-1, în minutul 61, când Robert Morar l-a învins pe Macarie. Trei minute mai târziu Claudiu Oară duce scorul la 4-1. Macarie a fost învins de un lob frumos al atacantului lui Manea.

În minutul 74, Paul Muntean a făcut 5-1 după ce a scăpat singur cu Macarie și l-a învins pe portarul teiușenilor.

S-a încheiat 5-1, deși vințul mai putea marca pe final, însă bara și imprecizia vințenilor au păstrat scorul intact.

Rapid CFR Teiuș: Macarie – Puia, Cerghedean, Dîscă Pop, Trifa, Goangă, Domșa, R. Domșa, Lazăr, M. Domșa și C. Cristea.

Rezerve: G. Costea, Perța, Breaz, Popa, Juncan și R. Muntean

Antrenor: Radu Andone

Mureșul Vințu de Jos: V. Ignat, Tat, Borșoi, D. Ianc, Nemeș, R. Sârbu, I. Albu, Hîrciagă, P.Muntean, Oară Claudiu și Culda.

Rezerve: Roman, Morea, Mitea, Morar și I. Grozav

Antrenor Mihai Manea și Raul Oargă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. Se pare ca Muresul isi gaseste cadenta cu un lot subtiat dar,muncitor,fata de inceputul turului ,cu lot de 30.Rezultatul imi da convingerea ca, promovarea nu-i pierduta.

  2. Pt Vintu a fost ceva din ciclul: cum sa salvezi un tur intr un singur meci…diferenta e remontabila,mai ales la acest nivel. Si cum iarna va fi un sfetnic bun, totul va tine de politica de transferari si de integrari,fara in schimb a neglija o buna oraganizare si o forma de invidiat a jucatorilor , ingrediente necesare succesului.oricum returul va avea latura lui interesanta,iar lupta se va duce pana la final!

    • Maaamaaa….ce le zici, ca din carte :)) politica de transferari cand ati avut 30 in lot…si mai vreti? :)) integrari…ii puneti prin rotatie antrenori la copii, numa sa se si prezinte la mai mult de o sedinta foto? :)) “oraganizare”…mdieh, cand antrenoru iti vine la meciuri din 2 in 2 :)) forma de invidiat…s-a vazut la Galtiu (5:1) si va dorim sa o tineti tot asa!

  3. Caricaturile de la asvs(pescuit si vanatoare) in primele 5-6 etape din retur nu vor reusi sa stranga mai mult de 5 pct…dar e interesant jocul neputintei pe care l fac,momind echipe pt ca de unii singuri nu vor reusi…TRAIASCA COOPERATIVA,doar ea s-a nascut la tara,dar din fericire nu i vesnica!

    • Doare tare a dracului ca o echipa muncitoare si fara vedete a ajuns la 7 puncte peste voi toti? Spre dezamagirea ta, n-am momit pe nimeni, poti intreba ce echipa vrei, iar ce vom putea reusi singuri aia va fi performanta si satisfactia noastra.
      Despre cooperativa, canta la alte mese ca noi n-avem marunt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.