Rapid CFR Teius - Olimpia Aiud58Meci atractiv la Teiuș, unde Rapid CFR Teiuș a obținut un rezultat bun la ultima fază. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-1, la pauză), cu Olimpia Aiud la capătul unui meci foarte bun făcut de portarul vizitatorilor Alexandru Hagiu. 

Bucur a marcat pentru Olimpia Aiud în minutul 16, în vreme ce Cerghedean a punctat în minutul 90+3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida de la Teiuș a început cu echipa gazdă în atac. „Ceferiștii” au avut o primă ocazie în minutul 5, când în urma unui corner Darius Goangă a trimis mingea în bara porții lui Hagiu. Scorul a fost deschis în minutul 16 de Bogdan Bucur, acesta s-a trezit cu mingea la picior și a înscris, după mai multe tentative eșuate a defensivei teiușene de a îndepărta balonul.  Aiudeanul și-a sărbătorit ieri ziua de naștere și a reușit să-și facă un frumos cadou aniversar.

În minutul 28, Rapid CFR Teiuș a fost foarte aproape de a marca. Același Alex Hagiu a respins spectaculos în bară o lovitură liberă trimisă de la aproximativ 22 de metri. Același Hagiu a mai avut câteva intervenții bune în fața atacanților de la Rapid CFR Teiuș.

După pauză aiudenii au încercat să pună presiune în atac, însă ocaziile mai mari au fost tot la poarta lui Hagiu, goalkeeper ce a avut o prestație impecabilă astăzi.

În minutele de prelungire Gabriel Cerghedean a prins un șut excelent și l-a învins pe Hagiu.

Iată cele două distribuții:

Teius Aiud

 

 

 

 

 

 

Rapid CFR Teiuș ghinionista de servici

Rapid CFR Teiuș a pierdut două puncte cu Olimpia Aiud. Elevii pregătiți de cuplul de antrenori Darius Goangă și Andrei Trifa au pierdut nemeritat jocul cu Olimpia Aiud, la fel cum ai pierdut puncte importante din cauza ratărilor și în jocul cu ASC Pianu 2013 sau Viitorul Spicu Daia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Referitor la comentariul dumneavoastra, cum ca gazdele au pierdut nemeritat doua puncte, dupa ce au egalat la ultima faza a meciului, pe o greseala (mica) de arbitraj care a precedat faza golului egalizator (a fost in favoarea echipei noastre, dar a batut Teiusul), cate puncte pierdeau nemeritat, daca nu egalau ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.