rapid-cfr-teius-olimpia-aiud39Rapid CFR Teiuș a remizat astăzi, în cea de a 7-a etapă a Ligii a 4-a, scor 4-4 (3-2) cu Olimpia Aiud, într-un meci… ca la teatru. Gazdele au condus tot timpul pe tabelă, însă ”olimpicii” au înscris de două ori în ultimele 10 minute și au smuls un punct pe teren străin. Golurile au fost marcate de Râșniță (2, 8, 67), R. Domșa (29) / Ciubucă (14), Horvat (33), Bălan (82 – penalty), R. Țălnar (88). 

Meci ”nebun” la Teiuș, unde Rapid CFR a pierdut două puncte prețioase deși a condus tot meciul pe Olimpia Aiud. Râșniță a deschis scorul în min. 2, acesta reușind dubla 6 minute mai târziu, iar duelul părea să fie consumat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ciubucă a readus Olimpia în joc prin golul său din min. 14, însă R. Domșa a punctat pentru 3-1 în min. 29, iar Teiușul părea că se desprinde din nou decisiv. Horvat a redus din diferență în min. 33, iar pauza s-a luat cu un 3-2 pentru Teiuș pe tabelă.

În actul secund, Rapid CFR a mai punctat o dată prin golgeterul Râșniță și s-a desprins din nou la două goluri. Când nimeni nu se mai aștepta, în min. 82 s-a dictat o lovitură de pedeapsă pentru Aiud, iar Bălan a făcut 4-3 și Olimpia s-a avântat în atac.

Cu două minute înainte de ultimul fluier al centralului Lucian Maier, Remus Țălnar, antrenorul oaspeților a apărut excelent la o centrare în careu și a pus latul pentru un incredibil 4-4.

  • Gheroghe Râșniță a ajuns la cota 9!

Atacantul celor de la Rapid CFR Teiuș, Gheorghe Râșniță a ajuns după tripla de astăzi, la 9 goluri în clasamentul golgeterilor. Din cele 10 goluri ale Teiușului albaiulianul a puncta… 90%, celălalt marcator fiind Raul Domșa la meciul cu Olimpia Aiud.

  • Olimpia a simțit ”criza” lotului!

După 4 cartonașe roșii primite în etapa precedentă cu Hidromecanica Șugag, Olimpia Aiud a resimțit acest lucru la duelul cu Teiușul. Și la acest meci, Șușman a văzut și el cartonașul roșu, Aiudul fiind echipa cea mai penalizată la acest capitol din actualul sezon.

rapid-cfr-teius-png

Rapid CFR Teiuș

1
Costea
8
Ciocan
7
Lazăr
5
Breaz
9
Cristea
21
R. Domșa
17
Popa
14
I. Domșa
15
Florea
11
Mărian
10
Râșniță

Rezerve: 4. Rusu, 6. Dumitrean, 13. Simu, 2. Mara, 3. Boco, 12. Nagy. Antrenor Ioan Lupean.

 

olimpia-aiud-pngOlimpia Aiud

77
Ignat
19
D. Vlad
5
B. Ignat
13
Ilea
20
Nagy
3
Drăgoi
17
Bălan
10
Horvat
7
Șimandi
16
Șușman
11
Ciubucă

Rezerve: 12. Alexa, 2. C. Muntean, 9. Oltean, 6. Țălnar. Antrenor Remus Țălnar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.