Remember Soda Ocna Mures16La inițiativa unor oameni care poartă emblema clubului în suflet, precum Sorin Corpodean, Ovidiu Maier, Marius Stîncel și mulți alții, a fost organizată o întâlnire a foștilor fotbaliști care au îmbrăcat tricoul echipei Soda Ocna Mureș acum câteva decenii. Aceștia nu puteau sărbători acest moment fără fotbal și astfel a fost organizat un triunghiular la care au participat două echipe formate din foste legende ale clubului și o formație formată din oameni de fotbal din județul Alba.

Spiritul Sodei Ocna Mureș rezistă și în vremuri tulburi ale fotbalului românesc, fiind purtat în suflet de fostele legende ale clubului din orașul salin. Astăzi a fost organizată o întâlnire a fotbaliștilor trecuți de prima tinerețe, care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul mult iubitei… ”Soda, dragă”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalul a legat întotdeauna relații de prietenie, iar acest lucru a fost vizibil în sala de sport din centrul orașului Ocna Mureș, unde Sorin Corpodean, Ovidiu Maier, Florin Hanca, Marin Divricean și mulți alți foști fotbaliști ai Sodei au încins atmosfera cu driblinguri de efect, execuții spectaculoase și nelipsitele ”șicane” între ”tovarăși”.

Evenimentul a debutat cu un moment de reculegere în memoria celor care au agățat pe vecie tricoul alb-albastru în cui.

Au răspuns prezent invitației următorii: Chimu Rațiu, Mitică Lăcătuș, Vasile Boțiu, Alexandru Lucăcel, Marin Divricean , Sorin Corpodean, Ovidiu Maier, Florin Hanca, Ioan Paul, Traian Maier, Tică Roman, Ioan Degan, Adi Codrea, Ioan Bichiș, Ionuț Pereat și Dorin Comsa.

Echipa ”stranierilor” a fost formată din: Cristian Petropulos, Bebe Brumaru, Mihai Dăscălescu, Ioan Ilea, Cristi Pop.

Printre oaspeții de seamă s-a numărat Liviu Feneșan și Marius Marcu, iar delegatul CS Ocna Mureș, Ioan Metea a oficiat partidele de la tușă.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.