La câteva zile după reunire, Navobi Cricău, care se pregăteşte intens pentru Liga a IV-a, a susţinut duminică, pe teren propriu, primul meci amical din intersezon. Partida de verificare cu Voinţa Beldiu s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0).

Oaspeţii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Simu şi Ţurcanu. Formaţia din Cricău a reuşit apoi să egaleze în urma golurilor înscrise de Ursa şi Jina. De notat că tânărul jucător al gazdelor Moldovan, care are doar 15 ani, a ratat un penalty pe parcursul reprizei secunde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată alcătuirea celor două formaţii:

*Navobi Cricău (antrenor Silviu Miron): Manoilă – Raţiu, Iacşa, Cristea, Miclea, Jurcă, Truţă, Jina, Scrob, Praţa, Berchi (Pintea, Vingărzan, Şandru, Ianoş, Petruşel, Dura, Moldovan, Ursa)

*Voinţa Beldiu (antrenor Amos Boancă): Costea – Lazăr, Crişan, Vaida, C. Popa, Mărginean, B. Popa, Ţurcanu, Cristea, I. Mihălţan, Simu (A. Popa, A. Mihălţan).

Duminică 5 august va fi următorul joc-test al echipei Navobi Cricău, în deplasare cu Viitorul Sântimbru.

Toate bune şi frumoase în viaţa echipei Navobi Cricău, o grupare organizată profesionist şi cu ambiţii îndreptăţite în perspectiva viitorului sezon competiţional. Cu o excepţie, notabilă…

Baza sportivă din Cricău, o bijuterie la un moment dat, a fost efectiv lăsată de izbelişte de ceva vreme de administratorul său, primăria locală.

Dependinţele stadionului arată ca după o calamitate iar terenul de joc s-ar preta mai degrabă păşunatului decât practicării sportului cu balonul rotund.

Poate că edilii din Cricău se vor trezi, totuşi, în ceasul al 12-lea, pentru că actualele condiţii de la stadion afectează serios desfăşurarea activităţilor sportive locale şi chiar imaginea comunei pe care o conduc.

În alte partide de verificare disputate duminică s-au consemnat rezultatele:

foto: facebook Vointa Stremt

*CS Zlatna – Voinţa Stremţ 0-2 (goluri marcate de Vlad Rancea şi Dănuţ Costea)

*Viitorul Sântimbru – Nicolae Linca Cergău 11-1

foto: facebook Inter Unirea

*Inter Unirea – ACS Băgău 2-1 (0-1), pentru echipa gazdă marcând Onişor şi Dandoş

Inter Unirea: Zoltan, Husar, A. Heleria, Vasinc, R. Moldovan, A. Moldovan, M. Heleria, Onișor, Dandoș, Hiriza, Rezmuves (Buciumaș, N. Popa, C. Popa, Prodan, Periat, Jigu)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.