Inaugurare Arena Cugir32Oficialități locale, județene, precum și delegații venite din Republica Moldova și Germania au participat astăzi, la inaugurarea ARENA CUGIR, bază sportivă modernizată de administrația locală din Cugir, lucrări care au costat aproximativ un milion de euro. A fost tăiată panglica, s-a făcut o inspecție generală, iar ziua festivă a continuat cu turneul de fotbal Cupa Prieteniei.

Adrian Mihai, directorul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a deschis festivitatea de inaugurare a stadionului, le-a urat bun venit invitaților și ceremonia a continuat cu intonarea imnurilor României, Republicii Moldova și Bavariei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Teban, primarul orașului Cugir le-a mulțumit arhitecților și constructorilor pentru lucrările efectuate și a ținut să sublinieze că arena aparține tuturor cugirenilor.

„Sunt foarte mulțumit de lucrările efectuate la arenă. Este un nou început pentru sportul cugirean. Încheiem o etapă a noii arene, dar începem alta! Astăzi s-a pus piatra de temelie a sportului orașului Cugir. Ne dorim ca toți tinerii din oraș să aibă condiții pentru performanță”, a declarat Adrian Teban, edilul Cugirului.

Vă invităm să urmăriți o serie de imagini de la inaugurarea Arenei Cugir, precum și un reportaj prin care este prezentată baza sportivă în urmă cu 8 ani, când a fost preluată de Primăria Cugir și felul în care arată astăzi, după renovare!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.