Reunire Muresul Vintu de Jos31Încet, încet Mureșul Vințu de Jos o ia pe făgașul normal. Ieri, a avut loc reunirea lotului, însă nu a existat nicio ședință de pregătire, fotbaliștii fiind chemați pentru discuții privind prelungirea acordurilor expirate la finalul lunii iunie. Cu excepția lui Gheorghe Medrea toată conducerea a fost prezentă, iar ședința a durat mai bine de o oră, discuții la care au participat Liviu Coacăză, Iulian Nichimiș, Mircea Breaz, Sorin Drăgan, dar și Petru Barbu, viceprimarul comunei Mureșul Vințu de Jos, semn că autoritățile locale sunt alături de echipă. Primul antrenament va avea loc astăzi.

Aproape toți fotbaliștii care au contribuit la scrierea istoriei echipei de fotbal Mureșul Vințu de Jos au participat la ședința de luni, convocată de noua conducere a clubului. S-a discutat despre prelungirea acordurilor expirate în luna iunie, au fost discuții preliminare cu fiecare jucător în parte și în principiu aceștia și-au dat acordul pentru a continua în alb-albastru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au fost și fotbaliști care au ieșit nemulțumiți de la negocieri, însă Liviu Coacăză a precizat după terminarea ședinței că echipa se află pe un drum bun și va continua în Liga a 3-a cu același lot.

Jucătorii nu au efectuat niciun antrenament, însă vor începe treaba astăzi, de la ora 18.30, cel mai probabil tot fără Dan Mănăilă, care încă nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului din Alba.

Oficialii echipei au refuzat dialogul cu presa, cel puțin până la limpezirea totală a apelor, activitatea echipei nefiind bătută în cuie pentru moment, însă s-au dat garanții că vor continua fără probleme în eșalonul terț.

În zilele următoare sunt așteptați și ceilalți jucători la negocieri, cei care nu au reușit să ajungă luni, pe motiv că sunt plecați în vacanță! Tot în această perioadă se va lămuri și problema băncii tehnice, purtându-se discuții cu Fane Fogoroși pentru preluarea formației, după ce Dan Mănăilă nu ar mai fi dorit de vestiar.

Iată lotul prezent la reunire: Nicușor Bănică, Adrian Roman – portari, Ionuț Tătar, Radu Sîrbu, Daniel Tat, Sergiu Javla, Mădălin Popa, Silviu Iacșa, Ionuț Bratima, Ovidiu Stoianof, Andrei Samoilă, Alin Apetri, Nicu Albu, Andrei Moldovan, Narcis Rus.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.